20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εκδρομή του ΚΑΠΗ Ναυπλίου στην Ιταλία

Η Διοίκηση του Κ.Α.Π.Η. Ναυπλίου προκειμένου να διοργανώσει  τη 10ημερη εκδρομή με προορισμό την Ιταλία (8 διανυκτερεύσεις συνολικά, σε Βενετία – Φλωρεντία – Ρώμη – Πομπηία), με ημερομηνία πραγματοποίησης από 13 έως και 22 Ιουνίου 2019, ενημερώνει ότι  οι  προεγγραφές θα γίνουν την Τρίτη  21 έως και την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019.

Για την προεγγραφή απαιτούνται η κάρτα μέλους θεωρημένης για το 2019, το φωτοαντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας ( νέου τύπου  και με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο σε ισχύ και η Ευρωπαϊκή Κάρτα Υγείας.

Η Τιμή  του εισιτηρίου  είναι 450 ΕΥΡΩ  κατ΄ άτομο και περιλαμβάνει :

α. Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

β. Διανυκτερεύσεις ,σε δίκλινα δωμάτια, σε ξενοδοχεία 4 αστέρων

γ. Πρωινά και ημιδιατροφή  στα ξενοδοχεία

δ. Τα εισιτήρια του πλοίου Πάτρα-Ανκόνα-Πάτρα σε τετράκλινες εσωτερικές καμπί-νες(ΑΒ4)

ε. Αρχηγό εκδρομής

στ. Ασφάλεια Ταξιδιού

Να σημειωθεί ότι, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό των 100 μελών, θα γίνει κλήρωση την Τρίτη 28 Μαΐου και  ώρα 12.30 μ.μ. στο Εντευκτήριο του Κ.Α.Π.Η.

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Η Βραζιλία ξεπέρασε σε ημερήσιο αριθμό θυμάτων τις ΗΠΑ

Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι κατέγραψε 807 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 σε 24 ώρες, δηλαδή απολογισμό υψηλότερο από αυτόν που καταγράφηκε στις ΗΠΑ, που ανήλθε σε 620 θανάτους, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς. Η Βραζιλία κατατάσσεται στη δεύτερη θέση στον κόσμο ως προς τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων […]

Νεκρός 47χρονος- Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Τραγικό θάνατο βρήκε 47χρονος όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανετράπη και τον καταπλάκωσε, χθες το απόγευμα στην περιοχή των Συχαινών στην Πάτρα. Ο άτυχος χειριστής του γεωργικού ανελκυστήρα βρισκόταν στο κτήμα του για γεωργικές εργασίες, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής κατόρθωσαν να τον […]