20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εκεί που τα προβλήματα διαιρούνται και οι χαρές πολλαπλασιάζονται

Μέσα σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, έλαβε χώρα το κλείσιμο των συνεδριών της Ομάδας Ψυχολογικής Υποστήριξης (Ο.Ψ.Υ.) για το καλοκαίρι, του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», υπό την εποπτεία της ψυχολόγου της κ. Ελισάβετ Γεωργίου.

Σε μια όμορφη εκδρομή που πραγματοποιήθηκε στον Κοσμά Αρκαδίας η Ο.Ψ.Υ καλωσόρισε το καλοκαίρι στο ειδυλλιακό τοπίο του αρκαδικού χωριού και πραγματοποίησε την τελευταία της συνεδρία μέσα στις δροσιές κάτω από πλατάνια κι τα έλατα ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε και το Λαογραφικό Μουσείο της περιοχής. Η εκδρομή έκλεισε με επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παναγίας Έλωνας Λεωνιδίου, ένα από τα πιο γνωστά μοναστήρια της Αρκαδίας, τόσο για το φυσικό της κάλλος, όσο και για τον προσκυνηματικό της χαρακτήρα.

Εδώ να αναφέρουμε ότι στην Ομάδα Ψυχολογικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Ασθενών συμμετέχουν ασθενείς, άντρες και γυναίκες που νοσούν τώρα ή έχουν νοσήσει μέσα στα τελευταία χρόνια, ενώ στόχος της ομάδας είναι οι ασθενείς να μοιραστούν θέματα που τους απασχολούν και να πάρουν τη στήριξη που χρειάζονται για να μπορέσουν με αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό τους να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την ασθένειά τους αλλά και ότι τους απασχολεί. Γιατί….μέσα στην ομάδα τα προβλήματα διαιρούνται και οι χαρές πολλαπλασιάζονται!

Περισσότερα Άρθρα

Η Χορωδία του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» χειροκροτήθηκε σε διεθνές φεστιβάλ

Την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019, η νεοσυσταθείσα Χορωδία του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους», συμμετείχε στο 39ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Τροβαδούρων Κηφισιάς. Ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε Χορωδιακό Φεστιβάλ στους λίγους μήνες ύπαρξής της και στέφθηκε με επιτυχία. Η ζεστή υποδοχή και το θερμό χειροκρότημα του κοινού ήταν η επιβράβευση των προσπαθειών όλων […]

Η Κυριακή των Βαΐων στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου

Τελέσθηκε την Κυριακή των Βαΐων η θεία λειτουργία στον ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου κεκλισμένων των θυρών για τους πιστούς λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, Κυριακή 11 Απριλίου 2020. Την λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος του ναού π. Κωνσταντίνος Σέρρος. Στον ενοριακό ναό παραβρέθηκαν οι ψάλτες και ο νεωκόρος του ναού. Σύμφωνα […]