13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

‘Εκλεισε θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Ποσειδώνας Διδύμων

Με γκολ του Κέλλη στο ημίωρο του αγώνα στο Δρέπανο, ο Ποσειδώνας Διδύμων επικράτησε 1-0 του Πανασιναϊκού και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αργολίδας.

Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι με αρκετές φάσεις και από τις δυο ομάδες. Πλέον ο Ποσειδώνας θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του αγώνα Ερμής Κιβερίου-Παναργειακός ενώ το άλλο ζευγάρι απαρτίζουν οι  Κορωνίδα Κοιλάδας-Ένωση Ερμιονίδας.

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ: Τσακάλης, Κ.Τσίρος, Ρεβίθης (85’ Μπιτινής), Α.Ταμπάκης, Καλλιάνος, Γ.Ταμπάκης, Καββεζός (65’ Μέξη), Μπέλμπα, Τοπάλι, Κωστόπουλος, Ρέζντα (55’ Ν.Τσίρος).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Δ.: Μαμουτάι, Α.Κονδύλης, Μούγιος, Οικονομόπουλος (89’ Στεργίου), Μπάρδης, Τρέσα, Σαλλάκου, Σ.Κονδύλης, Κέλλης, Αντωνόπουλος, Ν.Αποστόλου (46’ Β.Προσίλης).

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Παίζουν παιχνιδάκια στην πλάτη του Παναργειακού, ντροπή!

    Δυστυχώς για μια ακόμα φορά ο Παναργειακός βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση: δεν έχει μείνει ούτε ένας παίχτης, η διοίκηση έδωσε όλα τα δελτία των παιχτών, δεν ξέρουμε τίποτα για το τι θα γίνει. Την Τετάρτη είναι ο αγώνας κυπέλλου και όλα είναι στον αέρα. Επί της ουσίας Γενική Συνέλευση δεν έγινε, οικονομικός […]

ΕΟΣ Τρίπολης: Εξόρμηση στον Πάρνωνα

Ο ΕΟΣ Τρίπολης καλεί τα μέλη του σε εξόρμηση, την Κυριακή 27 Μαρτίου, στον Πάρνωνα. Θα πραγματοποιηθεί ανάβαση στην υψηλότερη κορυφή του Κρόνιου όρους (Μεγάλη Τούρλα), με αφετηρία είτε τη μονή Μαλεβής είτε το ορειβατικό καταφύγιο Πάρνωνα. Η πορεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε συνθήκες χειμερινού βουνού, γι’ αυτό και απαιτείται από τους συμμετέχοντες ανάλογη εμπειρία […]