12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

‘Εκρηξη στο Κολωνάκι-Δύο τραυματίες

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 07:00 στην είσοδο του Ιερού Ναού του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε μεταλλικό κουτί. Οπως μεταδίδουν τα τηλεοπτικά δίκτυα, το κουτί έγινε αντιληπτό από τον νεωκόρο της εκκλησίας που ειδοποίησε την Αστυνομία αλλά και το μετακίνησε. Την ώρα που έφτασαν οι άνδρες της Αστυνομίας έγινε η έκρηξη που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο νεωκόρος (μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό) και ένας Αστυνομικός (μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο).

Η περιοχή βεβαίως είναι αποκλεισμένη από την Αστυνομία ενώ πολύ ανησυχητικό είναι το γεγονός πως δεν φαίνεται να προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Και τι θέλει κάθε νέα μαμά; Ένα σχόλιο σαν του Τανιμανίδη για το σώμα της Μπόμπα μετά τη γέννα!

Να πώς ένα σχόλιο σε μια νέα μαμά μπορεί να τα αλλάξει όλα! Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια για να χάσω τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης και όσα είχαν μείνει από την πρώτη. Έχω φίλες, αδερφές, κολλητές, που διαθέτουν ακόμα αυτή τη χαλάρωση την κοιλίτσα, πάνω από τον αφαλό, σημείο που όλες ξέρουμε πως δύσκολα σφίγγει, είναι […]

Μετανάστευση, τρομοκρατία και ευρωπαϊκή κοινωνική ατζέντα τέθηκαν από την ελληνική πλευρά στη συνάντηση των Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ε.Ε.

Στο πλαίσιο της Ρουμανικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε. πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιανουαρίου, στο Βουκουρέστι, συνάντηση των Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ε.Ε. (COSAC). Από ελληνικής πλευράς συμμετείχε η βουλευτής κυρία Μαρία Τριανταφύλλου, μέλος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων. Κύριοι ομιλητές ήταν η Αντιπρόεδρος της Ρουμανικής Κυβέρνησης […]