Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου, Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (4.4.2024) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (4.4.2024) το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 67χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.
Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου Χθες (4.4.2024) το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Άργους – Στέρνας, δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (πινακίδα σήμανσης) και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.  Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους-Μυκηνών.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (4.4.2024) το πρωί, στην  Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 44χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε τσάντα αλλοδαπής, η οποία περιείχε χρήματα, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα. Επιπλέον, όπως προέκυψε, την 2.4.2024 είχε διαπράξει ακόμη -1- περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, όπου είχε αφαιρέσει κουτί με χρήματα.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (4.4.2024) το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες, πλησίον της οικίας του, -5- φυτά κάνναβης, ύψους έως -10- εκατοστών περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε αρδευτικός εξοπλισμός.
Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα για τα κατά περίπτωση αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για τα όπλα και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) Συνελήφθησαν, χθες (4.4.2024) το βράδυ στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, -5- ημεδαποί, ηλικίας από 19 έως 25 ετών και -2- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς, με μήκος λάμας -7- εκατοστά. Επίσης, πλησίον του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 23χρονος ημεδαπός οδηγούσε όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα