12 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Εκτός ψηφοδελτίου ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Χρονόπουλος, κατεβαίνει ο Π.Χρηστίδης;

Με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Ανδρέας Χρονόπουλος ανακοινώνει πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας.Υπήρχε ανέκαθεν η εικόνα πως σε ενδεχόμενη κάθοδο του Παύλου Χρηστίδη ως υποψηφίου Βουλευτή Αργολίδας ο φίλος του θα απέσυρε την υποψηφιότητα, αν αυτό ισχύει θα το δούμε σύντομα.

 

Μπήκα στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ενασχόλησης σε δύσκολα χρονια με στόχο την διεύρυνση, την ανανέωση, την ενότητα της Δημοκρατικής παράταξης.
Γι αυτό ήμουν υποψήφιος βουλευτής το Σεπτέμβριο του 2015, για να κερδηθεί μια δύσκολη μαχη απέναντι στη χρυσή αυγή. Και το εκανα άδολα, με πίστη σε αρχές, ιδέες και ιδανικά, γνωρίζοντας τις προσωπικές προοπτικές.
Η πολιτική ειναι για μενα ενα διαρκές ενδιαφέρον, με το οποίο ασχολούμαι ως επιστήμονας, ελεύθερος επαγγελματίας και πολίτης καθε μερα. Ειδικά με τα προβλήματα της γενιάς μου, που βλέπω να δυσκολεύεται από τα λάθη άλλων.
Θελω να ευχαριστήσω θερμά το κινημα αλλαγης για την προταση συμμετοχής στο ψηφοδελτιο της παράταξης.
Κυρίως όμως θέλω να πω ενα μεγαλο ευχαριστώ σε όσους καθε μερα μου μεταφέρουν τις ελπίδες τους, τις αγωνιες τους, τα προβλήματα τους αναζητώντας λυσεις.
Επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές με αναγκάζουν να μην ειμαι παρών στα ψηφοδέλτια του Κινηματος Αλλαγης.
Ευχομαι καλή επιτυχία στην Φωφη Γεννηματά και το Κινημα Αλλαγης.

Με εκτίμηση,
Ανδρέας Χρονοπουλος
Φυσιοθεραπευτής

Περισσότερα Άρθρα

Το νομοσχέδιο να μείνει στα χαρτιά ζητούν Γονείς Δημοτικών, Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ναυπλιέων

Η κατάθεση του νέου νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας σε μια περίοδο ειδικών συνθηκών, εν μέσω πανδημίας και με αναστολή λειτουργίας των σχολείων με τα προβλήματα στην Εκπαίδευση να γιγαντώνονται, εγείρει πολλά ερωτήματα και ενστάσεις. Αντί το Υπουργείο Παιδείας να εξασφαλίσει την ισότιμη συμμετοχή όλων των μαθητών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αντί να λάβει μέτρα ώστε […]

VIDEO-«Σε ποιον να πω το σ΄αγαπώ» Δήμητρα Γαλάνη – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακούστε το καταπληκτικό ντουέτο τους

«Στο σπίτι με την Δήμητρα Γαλάνη» χθες βράδυ στο MEGA βρέθηκε καλεσμένος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. «Ποτέ δεν το συνηθίζεις ότι πιάνεις τόπο στην ψυχή των άλλων» απάντησε η σημαντική Ελληνίδα ερμηνεύτρια και συνθέτης στα επαινετικά λόγια του καλού της φίλου: «Τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να ξεχάσω την αγάπη, τη στοργή και την τρυφερότητα με την οποία με περιέβαλες […]