19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΕΛΜΕ Αργολίδας: Κινητοποίηση για την Υγεία

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Αργολίδας ανακοινώνει ότι :

Στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου και συμμετέχει στην κινητοποίηση που θα γίνει την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 και ώρα 12 μ. στο χώρο του Νοσοκομείου Ναυπλίου.

Για τον σκοπό αυτό το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ προκηρύσσει την ημέρα της κινητοποίησης διευκολυντική στάση εργασίας τις ώρες 11.00-2.00 μ.μ.

Τα προβλήματα στο χώρο της υγείας δεν αφορούν μόνο τους εργαζόμενους των δυο νοσοκομείων αλλά και όλους τους πολίτες.

Η πολιτική που ακολουθείται υποβιβάζει συνεχώς τις παροχές δημόσιας υγείας-πρόνοιας.

Η υγεία και περίθαλψή μας βρίσκεται σε κίνδυνο, παρά τις φιλότιμες και υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού-νοσηλευτικού-βοηθητικού προσωπικού των μονάδων υγείας, αποτέλεσμα της όλο και πιο μειωμένης κρατικής χρηματοδότησης.

Τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί δραματικά η κρατική χρηματοδότηση για τα νοσοκομεία. Το κλείσιμο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Ναυπλίου εντάσσεται στο συνολικό σχέδιο του Υπουργείου για συρρίκνωση των Δομών Υγείας και στην Αργολίδα έτσι ώστε να μειωθεί κι άλλο ο προϋπολογισμός για την Υγεία.

Απαιτούμε:

  • Να μην κλείσει το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ναυπλίου.
  • Σύγχρονες, πλήρεις και απολύτως δωρεάν παροχές υπηρεσιών Υγείας σε όλους χωρίς περικοπές, αποκλεισμούς και εξαιρέσεις.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Έκρηξη κρουσμάτων στην Αργολίδα

Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 2.696 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας. Τα 10 είναι εισαγόμενα εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Στην Αττική εντοπίστηκαν 905 νέες μολύνσεις, ενώ στη Θεσσαλονίκη 303. Στην Κρήτη καταγράφονται συνολικά 298 νέα κρούσματα: τα 120 στο Ηράκλειο, τα 10 στο Λασίθι, τα 60 στο […]

Κάλαντα και ευχές άκουσε στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας

Eυχές στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, δέχθηκε ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο περιφερειάρχης, αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες, ενώ τα γραφεία της έδρας, επισκέφθηκαν και έψαλαν τα κάλαντα, αντιπροσωπείες από το Καλογεροπούλειο ‘Ιδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού της Κορίνθου, την Λαογραφική Εστία Τρίπολης, την ΔΙΚΕ (IV Mεραρχία Πεζικού “Πελοπόννησος”), καθώς και […]