17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα “Παρουσίαση της Δημοκρατίας της Σλοβακίας”

Ενημερωτική Ημερίδα για την παρουσίαση της Δημοκρατίας της Σλοβακίας, διοργανώνει σήμερα Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18.00, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Σλοβακίας στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (πλατεία 23ης Μαρτίου).

Στην εκδήλωση θα παραστούν η Πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Σλοβακίας Α.Ε. κα. IVETA HRICOVÁ, ο επίτιμος Πρόξενος της Σλοβακίας για την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου κ. Φαίδωνας Κουνινιώτης και ο επίτιμος Πρόξενος της Σλοβακίας στα Χανιά κ. Σταύρος Πατεράκης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η εξεύρεση δυνατοτήτων αμοιβαίας συνεργασίας μεταξύ Σλοβακίας και Μεσσηνίας για εμβάθυνση και επέκταση των εμπορικών, τουριστικών και οικονομικών μας σχέσεων και η παρουσίαση επενδυτικών δυνατοτήτων στη Σλοβακία.

ΠΗΓΗ: pna.gr

Περισσότερα Άρθρα

Έρχεται η πρώτη διήμερη εκδρομή για το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ναυπλιέων  – Προορισμός το Καρπενήσι  

Οι ενδιαφερόμενοι για την εκδρομή στο Καρπενήσι (3 & 4 Ιουλίου) μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή από 21/6/2023 έως και 26/6/2023. Για την έκδοση εισιτηρίων είναι απαραίτητη η Κάρτα μέλους. Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο : 65 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνονται : 1. Εισιτήριο πούλμαν 2. Μια διανυκτέρευση με πρωινό σε ξενοδοχείο 5*.