20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (27.3.2019) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 37χρονη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Aσφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που είχε γίνει προχθές (26.3.2019), στη Σπάρτη Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικης ημεδαπής, για κλοπή, ενώ επιπλέον κατηγορούνται και οι γονείς της, 36χρονη και 40χρονος, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Ο.Φ.ΚΑ.Θ στην υπηρεσία του πολίτη και της πατρίδος

 Ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ. είναι μια εθελοντική διασωστική ομάδα με έτος  ίδρυσης  το 2007. Από  το  Μάιο  του 2008  είναι  ενταγμένη  στα μητρώα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης    με αρ. μητρώου  55/2008. Διαθέτει  τρία (3)  ιδιόκτητα επιχειρησιακά  οχήματα  με  υλικά  υποστήριξης  για  δασοπυρόσβεση,  ορεινή έρευνα – διάσωση, φυσικές καταστροφές, η οποία  […]