18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εξευρέθη χώρος για το αθλητικό κέντρο στη Βυτίνα, παραχωρείται δωρεάν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τις περιοχές της Βυτίνας και της Νυμφασίας καθώς και την ιστορική Μονή Παναγίας Κερνίτσας, επισκέφθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Σκοπός της επίσκεψης, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης, ήταν η εξεύρεση του χώρου στον οποίο θα δημιουργηθεί το αθλητικό κέντρο Βυτίνας.

“Ο χώρος εξευρέθη” τόνισε ο Π. Νίκας, προσθέτοντας ότι θα παραχωρηθεί δωρεάν στην Περιφέρεια:

“Γρήγορα θα υπογραφεί το χρησιδάνειο και θα ξεκινήσει η εκπόνηση μελετών για το αθλητικό κέντρο, για ένα έργο που θα δώσει πνοή στην περιοχή και θα την βοηθήσει οικονομικά, ενώ θα δώσει διεξόδους στην αθλούμενη νεολαία της ευρύτερης περιοχής” σημείωσε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι επιδίωξη είναι στο εν λόγω αθλητικό κέντρο να γυμνάζονται δωρεάν ομάδες των μικρών κατηγοριών από όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Μεγαλόπολης: Εκδήλωση Μνήμης για τους Εργαζόμενους της ΔΕΗ που έχασαν τη Ζωή τους εν ώρα Καθήκοντος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 εκδήλωση μνήμης για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και των εταιρειών ( που εργάζονταν στον χώρο της ΔΕΗ ) και έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος. Η εκδήλωση μνήμης έλαβε χώρα στο Μνημείο της ΔΕΗ που βρίσκεται στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης. Ιδιαίτερα συγκινητική […]

Προσφορά τροφίμων από την ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας παρέδωσαν σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2022, τρόφιμα στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας. Η παράδοση των τροφίμων έγινε από τον Πρόεδρο Λυσίκατο Γεώργιο, τους Αντιπροέδρους Γεωργαντά Νικόλαο και Κωσταρέλο Ευάγγελο και την Γραμματέα Μάρα Αικατερίνη. «Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε το δύσκολο έργο που τελούν […]