19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

“Επίθεση” Αναγνωσταρά στον Κωστούρο – Απάντηση από το “Ναύπλιο.Επόμενη Μέρα”

Αναγνωσταράς: Στην παραποίηση της αλήθειας και της πραγματικότητας είστε άριστος κύριε Κωστούρο.

Μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει η προσπάθεια του κ. Κωστούρου να με εμφανίσει ανίδεο εις ότι αφορά το project “open mall”! Μάλιστα παραθέτει και απόσπασμα της συνέντευξης μου όπου ξεκάθαρα ρωτήθηκα: «Θα κατασκευαστεί κτίριο mall στην παραλία (χερσαία ζώνη λιμένος Ναυπλίου)»;;; Και η απάντηση μου ήταν πως «τέτοια χρήση δεν προβλέπεται από το σχέδιο πόλης!!!

Καλά θα κάνετε λοιπόν κύριε Κωστούρο να ασχοληθείτε σοβαρά προωθώντας την ιδέα και την πρόταση του Εμπορικού συλλόγου Ναυπλίου για δημιουργία «open mall» στο Ναύπλιο!!
Είστε ο πλέον ακατάλληλος για να κρίνετε εμένα εις ότι αφορά θέματα πολεοδομικά κλπ!

Τέλος σας τονίζω ότι σε συνεντεύξεις απαντάς σε συγκεκριμένες ερωτήσεις του δημοσιογράφου! Και όταν σε ρωτάει «αν θα κατασκευασθεί κτίριο mall στο Ναύπλιο» η απάντηση είναι όχι!!

Επίσης καλά θα κάνετε να ενημερώσετε καλύτερα τους δημότες για το τι είναι το project “open mall” γιατί ακόμα και αυτοί την ίδια ερώτηση μου κάνουν: «Θα κατασκευαστεί κτίριο mall στο Ναύπλιο;»

Στην παραποίηση της αληθείας και της πραγματικότητας είστε άριστος κύριε Κωστούρο! Ευτυχώς που παραθέσατε και το απόσπασμα της συνέντευξης μου για να δει ο κόσμος το μέγεθος της προσπάθειας παραπληροφόρησης που κάνετε.

Αντί να παραποιείτε τα λεγόμενα μου, αναρωτηθείτε τι έφταιξε και στην θητεία σας δεν καταφέρατε να κάνετε ούτε ένα σοβαρό έργο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ

 

Ναύπλιο.Επόμενη Μέρα: Οφείλετε μία συγγνώμη για την άγνοιά σας κ. Αναγνωσταρά

 

Μία συγνώμη για την άγνοια και μία για την παραπληροφόρηση θα ήταν η αξιοπρεπής αντίδραση από την πλευρά Αναγνωσταρά όταν «συλλαμβάνεται» να αγνοεί τα θέματα της πόλης.
Κατανοούμε απόλυτα το στραπάτσο του κ. Αναγνωσταρά να αποκαλύπτονται τα “μαύρα του μεσάνυχτα” και μάλιστα σε βίντεο.
Καλό θα ήταν αντί άλλων απαντήσεων να απολογηθεί στον κόσμο και στους υποψήφιους του συνδυασμού του οι οποίοι με τη σειρά τους να σκεφτούν σε ποιόν εμπιστεύονται το όνομά τους.
• ο δημοσιογράφος δικαιούται να μη γνωρίζει κάποιο θέμα κ. Αναγνωσταρά ο υποψήφιος δήμαρχος όμως απαγορεύεται.
• Τη λέξη αυτοκριτική καλό θα ήταν να τη μάθετε.

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Ναυπλιέων – Τουρισμός: Έννοιες αλληλένδετες και σημαντικές

  Δήμος Ναυπλιέων και Τουρισμός, δύο έννοιες αλληλένδετες και φυσικά σημαντικές. Τα πολλαπλασιαστικά οφέλη του τουρισμού σε οικονομικό , κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο μας έχουν οδηγήσει ως ΔημοςΝαυπλιέων να δηλώνουμε τουρισμό 365 μέρες το χρόνο. Σήμερα με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού είμαστε στη θέση να αναφέρουμε ότι πλέον ο πήχης έχει μπει […]

Στο εδώλιο η «μαύρη χήρα» της Αργολίδας για τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίστηκε την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου, η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου της Κοιλάδας Αργολίδας. Στο εδώλιο κάθισε η σύζυγος του Θανάση Λάμπρου, που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του. Πρώτος στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο πατέρας του θύματος. Όπως είπε […]