20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη της Σόνιας Τάνταρου Κρίγγου στην εταιρεία Δήμας

Επίσκεψη στην μονάδα ηλιακών θερμοσιφώνων «Δήμας», η οποία κατέχει διεθνείς διακρίσεις, πραγματοποίησε η Υποψήφια Βουλευτής Αργολίδας Σόνια Τάνταρου Κρίγγου.

Κατά την επίσκεψη της είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους επιχειρηματίες και τους εργαζομένους και να διαπιστώσει για άλλη μια φορά τα προβλήματα στο περιβάλλον της ελληνικής επιχειρηματικότητας και εργασίας.

 

Όπως είπε η ίδια «…σε έναν τόπο όπως η Αργολίδα με τεράστιες δυνατότητες, αλλά και μεγάλα προβλήματα έχουμε σπουδαίες παραγωγικές μονάδες και μονάδες μεταποίησης…»

Επισήμανε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τα αναγκαία μέτρα για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την διαμόρφωση ενός ισχυρού πλαισίου ισχυρής ανάπτυξης. Λιγότεροι φόροι, κίνητρα για νέες επενδύσεις με στόχο εκατοντάδες χιλιάδες νέες και καλά πληρωμένες δουλειές στον ιδιωτικό τομέα για τους νέους, τους μερικά απασχολούμενους, τους μακροχρόνια άνεργους και κάθε εργαζόμενο που αναζητά καλύτερη δουλειά.

 

Για μια οικονομία που πρέπει να αναπτύσσεται με υψηλούς ρυθμούς για να εξασφαλίζει περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα για όλους, με μια δικαιότερη φορολογία η οποία θα απελευθερώνει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα με σκοπό κάθε Έλληνας να εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής .

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Mονόδρομος οι επόμενες εκλογές στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

Η απλή αναλογική που αποδείχθηκε λίγη και ανεπαρκής σε όλες τις μορφές της, έδωσε ως γνωστό την δυνατότητα στον τέταρτο (ανάμεσα σε 5 συνδυασμούς) Παναγιώτη Πιτσάκη και την ευκαιρία να οδηγήσει το τιμόνι της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Ο νέος Πρόεδρος, αντί να αδράξει αυτή την ευκαιρία αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, τόσο σε ότι αφορά […]

Υποδέχθηκαν τον Καμίνη οι Νεοδημοκρατάρες !

  Μαθήματα ΝΔημοκρατισμού προσπάθησαν να μας κάνουν τις προηγούμενες μέρες και μας κουνάνε το δάκτυλο αυτοί που έσπευσαν να προϋπαντήσουν, να υποδεχτούν και να φωτογραφηθούν με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. και υπεύθυνο τοπικής αυτοδιοίκησης, Γιώργο Καμίνη που επισκέφτηκε στο Άργος τον εκλεκτό του Κινήματος Αλλαγής,  Τάσσο Χειβιδόπουλο. Κατά πόσο όλοι αυτοί έχουν αίσθηση του […]