18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επεισόδια, διακοπή και τελικά πρόκριση για την Κοιλάδα στην Νέα Κίο

Νίκησε 3-1 η Κορωνίς Κοιλάδας  στην παράταση τον Αργοναύτη στην Νέα Κίο σε αγώνα για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου που σημαδεύτηκε από ένταση, συμπλοκές των παικτών και ολιγόλεπτη διακοπή από το διαιτητή Ευάγγελο Μανούχο.

Ο αγώνας διεκόπη στο 110΄ της παράτασης ενώ το σκορ ήταν 3-1 υπέρ της Κοιλάδας. Υπήρχε ήδη ένταση καθώς είχε δει την κόκκινη κάρτα ο Χαϊμάνης για φάουλ στον Αλευρά. Οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν πάντως ότι δεν υπήρξε φάουλ. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν από άλλο φάουλ στον Μπάζο ο Λιαγκρής έφυγε τρέχοντας προς τον πάγκο της Κορωνίδας και επιτέθηκε στον Καμπιώτη- υποστηρίζοντας ότι τον έβρισε. Ο Μανούχος διέκοψε για λίγα λεπτά τον αγώνα και όταν επανήλθε έδειξε την κόκκινη στον Λιαγκρή. Νέες διαμαρτυρίες του Αργοναύτη ότι έπρεπε να αντικρίσει κόκκινη και ο Σαμαράς αλλά και νωρίτερα ο Γιαννακόπουλος που είχε ήδη κίτρινη και έκανε δυνατό μαρκάρισμα στον Λιαγκρή.

Αγωνιστικά: στο 18′ ο Αϊβαλιώτης, πέτυχε το 1-0 και στο 36′ ο  Μπάζος ισοφάρισε σε 1-1. Στο τρίτο λεπτό της παράτασης ο Μπιτζής σημείωσε το 1-2 και ο ίδιος στο 108′ το 1-3.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Πνευματικός, Ασπιώτης (105′ Κουριώτης), Γατσάκος, Μπόμπος, Ευσταθίου, Λιαγκρής, Σιατερλής (65′ Σίτι), Παπαϊωάννου, Χαϊμάνης, Αϊβαλιώτης, Δριμούρας (95′ Π.Καπλατζής).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ:: Αλευράς, Παπασταύρου, Τζιέρης(110′ Παύλου), Σελλής, Γιαννακόπουλος, Μέγας (70′ Κ.Μπάζος), Παπαϊωάννου, Σαμαράς, Στ.Μπάζος (115′ Δεστές), Μπιτζής, Καμπιώτης (75′ Ελένης).

Περισσότερα Άρθρα

Εντός έδρας με την Δράμα ο Διομήδης στα Πλέι οφ

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το πρωτάθλημα Handball Premier έως το φινάλε της σεζόν 2020-2021. Ο Διομήδης Άργους την 1η αγωνιστική των Πλέι οφ θα υποδεχθεί την Bianco Monte Δράμα. Handball Premier Βαθμολογία Πλέι οφ 1. ΑΕΚ 3 (66-54) 2. ΠΑΟΚ 3(50-49) 3. Bianco Monte Δράμα 1 (49-50) 4. Διομήδης Άργους 1 […]

“Ξύπνησε” αργά ο Οίακας (75-68 από τον Απόλλωνα Πάτρας)

Πλήρωσε με ήττα την κακή τρίτη περίοδο ο Οίακας κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας στον πρώτο του εντός έδρας αγώνα στην Α2 μπάσκετ στο κατάμεστο κλειστό του Ναυπλίου. Η ρευστή διαφορά των έξι πόντων του ημιχρόνου (35-41) εκτοξεύτηκε στους 16 (49-65) στο τρίτο δεκάλεπτο. Στην τελευταία περίοδο ο Οίακας προσπάθησε να κάνει την μεγάλη ανατροπή, ψαλίδισε […]