19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επιτυχίες για τους Ιπτάμενους στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης

Η ομάδα των Ιπτάμενων Αργολίδας βρέθηκε στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε προκειμένου να συμμετάσχει στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης που έλαβαν χώρα στο κολυμβητήριο Πεπανός από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Η Ιπτάμενη Ευφροσύνη Σκούμπη συμμετείχε στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Πάτρα και κατέκτησε την 1η θέση στα 200μ. ύπτιο την 2η θέση στα 400μ. ελεύθερο και την 3η θέση στα 100μ. ελεύθερο κάνοντας ταυτόχρονα και ατομικά ρεκόρ.

Παράλληλα στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε και ημερίδα κολύμβησης αγωνιστικών κατηγοριών όπου συμμετείχε η Ιπτάμενη Πηνελόπη Κομνηνού η οποία «έπιασε» ακόμα ένα όριο πρόκρισης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ κάνοντας ταυτόχρονα και νέο ατομικό ρεκόρ.

Οι ιπτάμενες κολυμβήτριες, με την προπονητική καθοδήγηση της προπονήτριας των Ιπτάμενων Κατερίνας Δημακοπούλου προετοιμάζονται για τα πανελλήνια πρωταθλήματα προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών μαζί με άλλους κολυμβητές των Ιπτάμενων.

Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους όπως και σε όλους τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ καθώς και στην προπονήτρια των Ιπτάμενων οι οποίοι φέρνουν τα τελευταία χρόνια κολυμβητικές επιτυχίες σε όλη την Αργολίδα.

Οι Ιπτάμενοι αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την ποιοτική κολυμβητική δουλειά που κάνουν και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.

Περισσότερα Άρθρα

Παρουσιάζεται το ιστορικό Λεύκωμα του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου, στον Μυστρά

Τιμούν τον Σπαρτιατικό Γυμναστικό Σύλλογο για τα 125 χρόνια από την ίδρυσή του (Νοέμβριος 1895) με την χορηγία του ιστορικού του Λευκώματος, ο Δήμος Σπάρτης και ο Αθλητικός Οργανισμός του. Σήμερα Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στο Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού, στον Μυστρά, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Λευκώματος του Σπαρτιατικού Γ.Σ. Η […]

Ευχαριστίες από την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΔΟΞΑΣ Πουλακίδας

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ και οι αθλήτριες του τμήματος του γυναικείου ποδοσφαίρου της ΔΟΞΑΣ Πουλακίδας Ναυπλίου ευχαριστούν τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κωστούρο και την πρόεδρο του ΔΟΠΑΤ κα Μαρία Ράλλη για την αμέριστη συμπαράστασή τους και τις διευκολύνσεις τους στις γηπεδικές εγκαταστάσεις τόσο του ΔΑΚ Ναυπλίου όσο και του γηπέδου Παναριτίου όπου δόθηκαν […]