13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επιτυχίες του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης

Συνελήφθη, χθες (15.11.2018) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 23χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο κατά την είσοδο του στο γήπεδο της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, βρέθηκαν στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης και φωτοβολίδα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επίσης, εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 5.11.2018, στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 27,39 και 43 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος του οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για απόπειρα κλοπής.

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα Σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 προβλέπονται αρχικά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα βροχές και τοπικές καταιγίδες και στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, με βελτίωση στη συνέχεια. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται ηλιοφάνεια με νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τοπικές βροχές στα δυτικά και […]