20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εποικοδομητική ομιλία στον Άγιο Ιγνάτιο Ζόγκα

«Ὁσίου Γέροντος Ἐφραὶμ Κατουνακιώτου παιδαγωγική και θεολογία τῆς ἐρήμου», ήταν το θέμα της ομιλίας του ομότιμου καθηγητή της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών Γεώργιου Κρουσταλάκη, στην αίθουσα του προσκυνηματικού κέντρου Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου στην Ζόγκα.

Ο καθηγητής ήταν καλεσμένος ως ομιλητής από τον Ιερομόναχο Ιγνάτιο Γρηγοριάτη, υπεύθυνο του κέντρου.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο κ. Κρουσταλάκης ανέπτυξε το θέμα της ομιλίας του με τρόπο γλαφυρό και ζωηρό όπως άλλωστε κάνει σε κάθε ομιλία του.

Την ομιλία παρακολούθησαν, ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ιερείς από την Αργολίδα και πολύς κόσμος.

Πριν την ομιλία τελέσθηκε εσπερινός στον ιερό ναό του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου, από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Δημοσθένη Γάτσιο ,ενώ τέθηκαν προς προσκύνηση Ιερά Λείψανα Αγίων.

Περισσότερα Άρθρα

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου στο Δρέπανο Αργολίδας – Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Αυγούστου στην είσοδο του χωριού Δρέπανο του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ένα Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε με ταχύτητα σε πέτρινη μάντρα οικίας. Η σύγκρουση ηταν τόσο σφοδρή που το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών […]

Ο Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου για τον 4ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής

Η ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εστίασης Ναυπλίου για τον 4ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής: Γνωστοποιούμε σε όλους τους συνάδελφους, οποιαδήποτε επιχείρηση αντιπροσωπεύουν, ότι ξεκίνησε ο 4ος κύκλος της περιβόητης Επιστρεπτέας Προκαταβολής, με χαριστικό το 50%, ΣΥΜΦΩΝΑ με την ΥΑ ΓΔΟΥ 281/2020. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 1. Υποβολή Αιτήσεων έως την 30/11/2020. Η πλατφόρμα είναι myBusinessSupport Προβλέπει […]