20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήριο από την οικογένεια Μπουράνη στο Νοσοκομείο Άργους

Ευχαριστούμε την Μονάδα Ψυχικής Υγείας και την Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου ‘Αργους  και ιδιαιτέρως τις ιατρούς κ. Γαμβρουλά Αικατερίνη και Ασημάκου Αρεζίνα, τον καρδιολόγο Μπιμπή Γεώργιο καθώς και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για τις άριστες υπηρεσίες που προσέφεραν στη μητέρα και σύζυγο μας Α. Μπουράνη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Βικτωρία Μπουράνη

Κωνσταντίνος Μπουράνης

Νέα Υόρκη

Περισσότερα Άρθρα

Αρχίζουν οι παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου με τους «Ιππείς» του Αριστοφάνη

Παρασκευή 25 Ιουνίου ανοίγει η αυλαία για τα φετινά Επιδαύρια. Το Εθνικό Θέατρο ανοίγει τα φετινά Επιδαύρια παρουσιάζοντας τους «Ιππείς» του Αριστοφάνη, το πρώτο έργο του ποιητή με ιδιαίτερα έντονες πολιτικές και σατιρικές αιχμές, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου και μια διανομή εκλεκτών πρωταγωνιστών. Κλέων ο Κώστας Κόκλας και Δημοσθένης ο Πάνος Μουζουράκης. Μάλιστα για […]

Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για σήμερα, Τρίτη 19 Ιανουαρίου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί, στις 10:00, το Υπουργείο Εσωτερικών. Στις 19:00 ο Πρωθυπουργός θα προεδρεύσει στην τακτική σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, στην έδρα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.