17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ζέτα Θεοδωροπούλου-Παναγιώτης Ταχτσίδης: Έγιναν για τρίτη φορά γονείς

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν η Ζέτα Θεοδωροπούλου και το “αφεντικό” του Ναύπλιο 2017, Παναγιώτης Ταχτσίδης, καθώς έγιναν για τρίτη φορά γονείς.

Η γλυκιά μανούλα έφερε πρόωρα στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά ένα ακόμα μέλος.

Ο μικρός πρόκειται να πάρει το όνομα Βασίλης.

Θυμίζουμε πως η Ζέτα Θεοδωροπούλου έφερε στον κόσμο την κόρη της Αφροδίτη τον Ιούνιο του 2016, ενώ πέρσι τον Ιούλιο γεννήθηκε και ο μικρός Κωνσταντίνος.

Δείτε τη φωτογραφία με τον νεογέννητο Βασίλη:

 

Η κεντρική φωτογραφία είναι από τη βάφτιση του δεύτερου παιδιού τους, του Κωνσταντίνου, που έγινε στις 9 Ιουνίου 2019 στο Ναύπλιο.

ΠΗΓΗ: fthis.gr

Περισσότερα Άρθρα

Απογραφόμαστε στο Δήμο Άργους Μυκηνών! Στηρίζουμε τον τόπο που αγαπάμε!

Στο Δήμο Άργους Μυκηνών η απογραφή έχει ήδη ξεκινήσει. Από αυτή την κρίσιμη διαδικασία, δεν πρέπει να λείψει κανείς και καμία. Πρόκειται για μια διαδικασία που γίνεται κάθε δέκα χρόνια και τα αποτελέσματα της θα είναι καθοριστικά για την επόμενη δεκαετία για το Δήμο μας και όλους και όλες εσάς. Με βάση τα στοιχεία αυτά […]

Νέα Κίος:H ακολουθία της Γ' Στάσης των Χαιρετισμών στην Παναγία

Νέα Κίος:H ακολουθία της Γ’ Στάσης των Χαιρετισμών στην Παναγία

Νέα Κίος:H ακολουθία της Γ’ Στάσης των Χαιρετισμών στην Παναγία Κεκλεισμένων των θυρών πραγματοποιήθηκε η ακολουθία της Γ’ στάσης  των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο, στον ενοριακό Ιερό Ναό της Άγιας Ειρήνης στη Νέα Κίο Αργολίδας . Την ακολουθία  τέλεσαν οι εφημέριοι του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης Γάτσιος και π. Ηλίας Γάτσιος. Νέα Κίος:H ακολουθία της […]