17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Ανάσταση στον Άγιο Γεώργιο Ναυπλίου

Η Ανάσταση στον Μητροπολιτική Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο
Την Αναστάσιμη ακολουθία στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου 2019.

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα ο Μητροπολίτης Αργολίδος το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου έψαλλε το Χριστός Ανέστη κάτω από τον χαρμόσυνο ήχο των κωδωνοκρουσιών από όλες τις εκκλησίες του Ναυπλίου. Την Αναστάσιμη Ακολουθία παρακολούθησε πλήθους πιστών.

Μεταξύ άλλων ήταν ο βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ. Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, o Χρήστος Αντωνόπουλος υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος , Δημοτικοί σύμβουλοι, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του Νομού.

Περισσότερα Άρθρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο. Μία ημέρα πριν την εισαγωγή του στο Ωνάσειο, από τον Μητροπολιτικό ναό Αθηνών, όπου τέλεσε την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, ο Αρχιεπίσκοπος χαρακτήρισε πρωτόγνωρες τις εικόνες με τους έρημους δρόμους και τις κλειστές Εκκλησίες. Ο Αρχιεπίσκοπος επισήμανε πως “είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια […]

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Κορίνθου για το θάνατο του 35χρονου

Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Νοσοκομείου Κορίνθου, εκφράζουν τη λύπη τους και τα ολόθερμα συλλυπητήρια τους για τον ξαφνικό και αδόκητο θάνατο του συμπολίτη μας Ι. Δ. ηλικίας 35 ετών, που επήλθε στο χώρο των Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου την 24η Ιουλίου. Τα ειλικρινά και πηγαία ανθρώπινα συναισθήματα μας δεν είναι δυνατόν να υποχωρήσουν […]