17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η ατζέντα του Παναγιώτη Νίκα στην Π.Ε.Αργολίδας

Σύσκεψη εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας συγκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζου, ο περιφερειάρχης  προέβη σε ενημέρωση των στελεχών της Π.Ε. Αργολίδας σχετικά με τις εξελίξεις που δρομολογούνται όσον αφορά την επαναδραστηριοποίηση του τρένου, την ανάπτυξη της μαρίνας, αλλά και το διοικητήριο της Π.Ε. που θα στεγαστεί στο στρατόπεδο του Ναυπλίου, μετά την παραχώρηση υποδομών του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Π. Νίκας, σημείωσε ακόμα πως η Π.Ε. Αργολίδας θα λάβει επιπρόσθετα 1,5 εκ ευρώ για την αναβάθμιση του οδικού της δικτύου, τονίζοντας ότι πρέπει να προχωρήσουν άμεσα οι απαιτούμενες μελέτες.

Περισσότερα Άρθρα

Νίκας εφ’ όλης της ύλης

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε αναλυτικά και έδωσε στοιχεία σχετικά με τις δράσεις της Περιφέρειας για την στήριξη της επιχειρηματικότητας που πλήττεται από τις συνέπειες των αποτρεπτικών μέτρων για τη διάδοση του κορονοϊού covid 19. Επιπλέον, επισήμανε την ενίσχυση με πιστώσεις προς τις δημόσιες δομές […]

Να μην κατατεθεί τώρα, στη Βουλή για ψήφιση το πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία, ζητάει η ΑΔΕΔΥ

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και η Κυβέρνηση της Ν.Δ. αποφάσισαν να φέρουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου και «διαρροές» κυβερνητικών στελεχών, εν μέσω πανδημίας, για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή, του πολυνομοσχεδίου για την Παιδεία. Ένα νομοσχέδιο που περιλαμβάνει αλλαγές σε όλες σχεδόν τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, από την Πρωτοβάθμια έως την Τριτοβάθμια. […]