19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Βίκυ Κάβουρα απαντά στην Αγγελική Ηλιάδη (video)

Η Βίκυ Κάβουρα απαντά πρώτη φορά για όσα δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη στο ΟΚ!, ότι η ηθοποιός και ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας Σάββας Γκέντσογλου ήταν μαζί κάπως πριν εκείνοι χωρίσουν. Η Βίκυ Κάβουρα δήλωσε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, Στη φωλιά των Κου Κου, τα εξής:

«Αν σχολιάσω το θέμα θα μπλέξω σε καταστάσεις που δεν καταλαβαίνω ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Ενημερωτικά όμως να σου πω ότι είμαι ο χαρακτήρας που αν συνειδητοποιούσα ότι είμαστε δυο γυναίκες και ένας άντρας στην ίδια σχέση, θα έπαιρνα αυτή τη γυναίκα και θα βγαίναμε να τα πούμε και να τα βρούμε. Αγαπώ τις γυναίκες και δεν θα πλήγωνα καμία. με τους άντρες μπορώ να είμαι πιο σκληρή».

Περισσότερα Άρθρα

Πάτρα: «Φρούριο» το Πανεπιστημιακό για τον Παλαιοκώστα

Πάτρα: «Φρούριο» το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για τον Παλαιοκώστα Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και συνοδεία περιπολικών και ένοπλων αστυνομικών μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών ο  Νίκος Παλαιοκώστας από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου όπου κρατείτο. Είναι η δεύτερη φορά που ο  κρατούμενος μεταφέρεται  στο νοσοκομείο λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Εξιχνίαση κλοπής στην Κορινθία, συλλήψεις σε Λακωνία και Μεσσηνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, που είχε γίνει την 18.12.2020, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 24 και 45 ετών, αντίστοιχα, για […]