15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Δημοτική Παράταξη ΑΥ.Ρ.Α. ,δεν ήταν ποτέ αντίθετη με την ενορία του Ι.Ν.Ευαγγελίστριας Ναυπλίου , όσον αφορά την δομή του συσσιτίου .

Η Δημοτική Παράταξη ΑΥ.Ρ.Α. ,δεν ήταν ποτέ αντίθετη με την ενορία του Ι.Ν.Ευαγγελίστριας Ναυπλίου , όσον αφορά την δομή του συσσιτίου .
Πιστεύουμε ότι στις μέρες μας που πολλοί συμπολίτες μας βρέθηκαν και βρίσκονται σε ακραία φτώχεια , η ύπαρξη της δομής αυτής κάλυψε την ανυπαρξία του Δήμου και της Πολιτείας .
Πιστεύουμε , όμως , ότι η δημιουργία ενός πολυόροφου κτιρίου στην περιοχή αυτή , δεν ήταν και δεν είναι αναγκαία.
Έχουμε εκφράσει κατ’επανάληψη την αντίθεση μας στην σπατάλη αυτή (1.500.000 ευρώ), και μάλιστα με Δημόσιο χρήμα, όταν η παροχή γευμάτων μπορεί να γίνει είτε σε υπάρχοντα κτίρια του Δήμου, είτε σε κτίρια της εκκλησίας που μπορούν να διαμορφωθούν γι’αυτό τον σκοπό με σαφώς λιγότερα χρήματα.
Κάτι που ο κ. Κωστούρος και η παράταξή του ούτε καν το εξέτασαν.
Επίσης , είμαστε αντίθετοι στην υπαναχώρηση από τον Δήμο Ναυπλιέων της οφειλής για την οικοδομική άδεια (περίπου 400.00 ευρώ).
Είμαστε αντίθετοι , επιπλέον , στην ανέγερση κτιρίου πάνω στο μυκηναϊκό νεκροταφείο και στο ξερίζωμα δεκάδων δέντρων.
Δεν καταλαβαίνουμε πως η Εφορεία Αρχαιοτήτων επιτρέπει αυτή την ανεξέλεγκτη κατάσταση.
Δεν καταλαβαίνουμε πως η εκκλησία ενοικιάζει κτίριο της για τουριστική εκμετάλλευση δίπλα στο οικόπεδο αυτό !!

Αλλά απορούμε που μόνο εμείς έχουμε αυτές τις διαφωνίες.
Φαίνεται ότι το “θεάρεστο έργο” της κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος και της καταπάτησης του μυκηναϊκού νεκροταφείου μόνο εμάς απασχολεί , και μάλιστα (όχι τυχαία) λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές.

Γραφείο Τύπου
21/03/19

Περισσότερα Άρθρα

Μεσανατολικό: Έβδομη ημέρα εχθροπραξιών, συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ Το Ισραήλ συνέχισε να σφυροκοπεί από αέρος τη Λωρίδα της Γάζας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, βομβαρδίζοντας μεταξύ άλλων το σπίτι ηγετικού στελέχους της Χαμάς, ενώ μαχητές του ισλαμιστικού κινήματος εκτόξευσαν νέες ομοβροντίες ρουκετών, ιδίως εναντίον της μητρόπολης Τελ Αβίβ, καθώς οι εχθροπραξίες βρίσκονται στην έβδομη ημέρα τους χωρίς […]

Πρόταση από ομάδα πολιτών για τη δημιουργία Πολιτιστικού Πολυχώρου στο Ναύπλιο

Αγαπητοί μας φίλοι! Στις 30/12/20 μετά από επίπονη προσπάθεια υποβάλαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων και στο Τοπικό Συμβούλιο Ναυπλίου το αίτημα μας για την δημιουργία Πολιτιστικού Πολυχώρου, ώστε να συζητηθεί και να τοποθετηθούν (ελπίζουμε όλοι) για την ανάγκη ύπαρξής του στην πόλη μας και να ξεκινήσουν, επιτέλους, οι απαιτούμενες διαδικασίες. Εδώ θα θέλαμε […]