18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η «Εικονοκλαστική Σέχτα» ανέλαβε την ευθύνη για το «χτύπημα» στον Αγιο Διονύσιο

Αναρχική ομάδα που υπογράφει ως «Εικονοκλαστική Σέχτα» ανέλαβε την ευθύνη για τον εκρηκτικό μηχανισμό στον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη, με κείμενο που αναρτήθηκε σε ισπανική ιστοσελίδα.

«Τίποτα δεν τελείωσε, θα επανέλθουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ομάδα.

Υπενθυμίζεται, ότι η βόμβα είχε εκραγεί στις 07:10 το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου 2018, στο Κολωνάκι, έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στην οδό Σκουφά. Ηταν μικρής ισχύος και σημειώθηκε σε μεταλλικό κουτί που είχε αφεθεί στο πεζοδρόμιο.

Το κουτί εντόπισε στις 6:45 ο νεωκόρος που πήγε να ανοίξει την εκκλησία και αμέσως ειδοποίησε τον ιερέα και την αστυνομία. Στο σημείο βρισκόταν περιπολικό του τμήματος Εξαρχείων που έφτασε αμέσως στον ναό.

Ο αστυνομικός που βγήκε, περιεργάστηκε το κουτί και το μετακίνησε από την κεντρική στην πλαϊνή είσοδο του ναού. Τότε προκλήθηκε η έκρηξη που τον τραυμάτισε στα χέρια και το πρόσωπο.

Η ανάρτηση κλείνει με την παρακάτω αναφορά:

Δύναμη στους ατομικιστές που βρίσκονται σε πόλεμο με το υπάρχον!

Δύναμη στα αδέρφια μας του ITS σε Αμερική και Ευρώπη!

Τίποτα δεν τελείωσε, θα επανέλθουμε…

Ατομικιστές που Τείνουν στο Άγριο (ITS) – Αθήνα

-Εικονοκλαστική Σέχτα

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Άργους Μυκηνών: «Λαϊκιστές και γραφικοί τύποι δεν μπορούν να πείσουν κανέναν»  

Κάποτε πρέπει τα σοβαρά θέματα του δήμου να τα αντιμετωπίζουμε με αλήθειες και υπευθυνότητα και όχι με κλαψουρίσματα που απορρέουν από την απογοήτευση ορισμένων λόγω του ότι δεν τοποθετήθηκαν σε έμμισθες θέσεις… Το έργο αντικατάστασης των λαμπτήρων σε όλο το δήμο Άργους Μυκηνών, από άκρη σε άκρη του δήμου μας,  προσφέρει εξοικονόμηση χρημάτων στο Δήμο. Το […]

Δύο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια

Χωρίς τις αισθήσεις τους βρέθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία δύο άντρες στην περιοχή Κάτω Πατήσια. Συγκεκριμένα, ο ένας βρέθηκε νεκρός στο πεζοδρόμιο και ο άλλος απανθρακωμένος εντός του διαμερίσματος. Οι πυροσβέστες όταν έφτασαν στο σημείο είδαν έναν άνθρωπο νεκρό στο πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι, πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις.