19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Ελίνα Βόζεμπεργκ προσκεκλημένη στην κοπή της πίτας της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ναυπλίου

Με ομιλήτρια την ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ η ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ναυπλίου έκοψε την πίτα της το απόγευμα της Κυριακής στο ξενοδοχείο Αμαλία στο Ναύπλιο.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στην καθιερωμένη για πολλά χρόνια ετήσια εκδήλωση της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ναυπλίου.

Την κα Βοζεμπέργκ προλόγισε η πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ναυπλίου, Αθανασία Παπαρηγοπούλου Αθανασία, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Ανδριανός.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Επικεφαλής της Αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί συμβουλοι με τον ΠΑΝ. Νίκα Χρηστος Αντωνόπουλος και Γιάννης Μαλτέζος, πολιτευτές, περιφερειακοί σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι, και Δημοτικοί Σύμβουλοι από το Ναύπλιο και το Άργος, υποψήφιοι Δήμαρχοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και απλοί ψηφοφόροι.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας από την Πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ. Ναυπλίου και την κα Ελίζα Βόζεμπεργκ.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ιωάννης Μαλτέζος: Τί είπε στο SUPER TV

Συνέντευξη παραχώρησε το Σάββατο στο κεντρικό δελτίο του SUPER TV ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος. Στο δελτίο φιλοξενήθηκαν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες, Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης και Αρκαδίας  Χρήστος Λαμπρόπουλος και αναφέρθηκαν στα έργα που είναι σε εξέλιξη στις αντίστοιχες περιφερειακές ενότητες: Για την Αργολίδα ο κ.Μαλτέζος αναφέρθηκε  καταρχήν στα έργα του Αναβάλου, όπου  βρίσκονται σε αναμονή […]