17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει σπουδαία εκδήλωση αύριο στην Κόρινθο

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Κορινθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 10.30 π.μ. στο 4ο Λύκειο Κορίνθου με ομιλητές:
1. Τον Μηχανικό Κωνσταντίνο Βερδέ και θέμα:
«V-CUBE, ο κύβος του 21ου αιώνα»
2. Τον Γενικό Γραμματέα της ΕΜΕ κ. Γιάννη Τυρλή και θέμα:
«Γιατί χρειάζονται οι Μαθηματικοί Διαγωνισμοί»

Στη συνέχεια της εκδήλωσης θα βραβευθεί ο Κορίνθιος Εφευρέτης Παναγιώτης Βερδές καθώς και οι μαθητές που διακρίθηκαν στον 79ο διαγωνισμό: «Θαλής 2018-19» , «Ευκλείδης 2018-19» και «Αρχιμήδης 2018-19».

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει πρωτότυπη έκθεση Πλατωνικών και Αρχιμήδειων στερεών του Κορίνθιου δημιουργού Γιώργου Πέττα.

Περισσότερα Άρθρα

Ζωγραφίζοντας τις «Γλώσσες» μας! Έκθεση ζωγραφικής για μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης και το EUROPE DIRECT Πελοπόννησος σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων Βιώσιμη Πόλη, σας προσκαλούν να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022. Οι γλώσσες είναι ένας τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Είναι το μέσο για να εκφράσουμε την σκέψη μας, είναι όμως και το κλειδί για […]

Η επιχείρηση ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ  Α.Ε. επιθυμεί να προσλάβει Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Τροφίμων

Η επιχείρηση ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ  Α.Ε. που δραστηριοποιείται στο χώρο των εξαγωγών φρέσκων φρούτων, στα πλαίσια της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της επιθυμεί να προσλάβει Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Τροφίμων. Περιγραφή Θέσης : Οργάνωση παραγωγικής διαδικασίας, επίβλεψη ποιότητας κατά την παραγωγή τελικού προϊόντος, παρακολούθηση συστήματος ποιότητας, εκτέλεση παραγγελιών. Προφίλ Υποψηφίου: Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Επιθυμητή εργασιακή εμπειρία σε ανάλογα καθήκοντα. Ο […]