17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Αργολίδας στο 7ο Τουρνουά Handball Danaon Cup

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Αργολίδας υποστήριξε υγειονομικά , για μια ακόμη χρονιά στο 7ο Τουρνουά Handball Danaon Cup που διοργανώθηκε από κοινού από τον Αθλητικό Όμιλο Διομήδης Άργους, την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, τον Δήμο Άργους Μυκήνων και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Συνολικά καλύφθηκαν υγειονομικά και οι 35 αγώνες που διεξήχθησαν στο κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Κίου από το χρονικό διάστημα 2 έως 6 Ιουλίου.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Αργολίδας αντιμετώπισε επιτυχώς αρκετά συμβάντα με ασφάλεια κατά την διάρκεια των αγώνων.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές που για μια ακόμα χρονιά μας εμπιστεύτηκαν για την κάλυψη αυτού του δύσκολου αλλά και πολύ όμορφου τουρνουά.

Περισσότερα Άρθρα

Στη…φάκα, κράχτες λαθροκυνηγών

Μεγάλο πλήγμα στους λαθροκυνηγούς πέτυχε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα εικοσιοκτώ (28) ηχομιμητικές συσκευές (κράχτες), που χρησιμοποιούν οι λαθροκυνηγοί για την προσέλκυση πουλιών κατασχέθηκαν από τις αρχές του μηνός Οκτωβρίου στην περιοχή ευθύνης της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.   Πιο αναλυτικά κατασχέθηκαν : Δώδεκα (12) ηχομιμητικές συσκευές στον Νομό Μεσσηνίας, από τους Θηροφύλακες (Ομοσπονδιακούς και Θηροφύλακες […]

Σύσκεψη του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας για το κόστος παραγωγής του αιγοπρόβειου γάλακτος

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για την τιμολόγηση της νέας σεζόν του αιγοπρόβειου  γάλακτος  και την τακτική που ακολουθείται απέναντι στους παραγωγούς να κλείσουν την παραγωγή της νέας σεζόν χωρίς τιμή, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 στην Λάρισα, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΣΕΚ, της ΠΕΚ, της ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων Θεσσαλίας, του συντονιστικού Ανατολικής […]