23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η κακοκαιρία «Χιόνη» θα πλήξει και την Αργολίδα

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, από την σελίδα του Meteo.gr χιονοπτώσεις αναμένονται ακόμη και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας. Η κακοκαιρία «Χιόνη» θα πλήξει και την Αργολίδα με χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά από το πρωί της Τετάρτης 13/02 έως και το μεσημέρι της Πέμπτης 14/02.

Παράλληλα, στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής κυρίως χώρας, θα σημειώνονται χιονοπτώσεις κατά περιόδους από την Τρίτη 12/02 έως και το Σάββατο 16/02. Ιδιαίτερα για την Μακεδονία και της Θράκη, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου κατά κύριο λόγο την Παρασκευή 15/02.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της χιονιοκάλυψης έως και το Σάββατο 16/02 για το σύνολο της χώρας και σε υψηλή ανάλυση για την περιοχή της Αττικής αλλά και της Αργολίδας.

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Στο Ναύπλιο τίμησαν τους Στρατιωτικούς και Αστυνομικούς που θυσιάστηκαν εν ώρα καθήκοντος

Το πρώτο Ψυχοσάββατο κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Στρατιωτικών και Αστυνομικών. Έτσι, τελέσθηκε σήμερα το πρωί μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους, στο στρατιωτικό νεκροταφείο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ναυπλίου. Το μνημόσυνο τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος. Αμέσως μετά έγινε Τρισάγιο και κατάθεση […]

Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους: Υβριδική εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης

Την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 στο Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους πραγματοποιήθηκε υβριδική εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης στο πλαίσιο συμμετοχής μας στο πρόγραμμα Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πολύδωρος Βασίλειος καθώς και ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε. Αργολίδας κ. Γιατράκος Ιώαννης. […]