19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Κορωνίς Κοιλάδας στον τελικό του Κυπέλλου

Η Κορωνίς Κοιλάδας θα είναι η αντίπαλος του Παναργειακού στο φετινό τελικό του Κυπέλλου Αργολίδας.

Πριν λίγο η πρωτοπόρος στην Α1 επικράτησε στην έδρα της 2-1 του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Στο 69΄ ο Μπιτζής με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο 87΄ σέντρα από τους ποδοσφαιριστές του Φοίνικα στην περιοχή εκεί η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μέγα με τον διαιτητή Μανούχο να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Χατζόπουλος για να γίνει το 1-1.

Στις καθυστερήσεις,  ο Σαμαράς εκτέλεσε κόρνερ , ο Τριμπόνιας έπιασε κεφαλιά με τον Χατζηφόρο να αποκρούει δύσκολα και στην επαναφορά ο Σελλής με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το τελικό 2-1.

 

Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ.Τσιρόπουλος) : Αλευράς. Παπασταύρου, Στ.Μπάζος, Τζιέρης, Σελλής, Μέγας, (90΄Αμπντουχαραμάν), Τριμπόνιας, Σαμαράς, Μπιτζής, Παπαιωάννου , Καμπιώτης (80΄Ελένης).

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου ( Δημ.Κρεμμύδας) : Χατζηφόρος, Κωστόπουλος, Καπετανκωνσταντής, Λημνιάτης, Γεωργίου. Γκιάτης. Δημγκιόκα, Τριμπόνιας, Χατζόπουλος, Μπαχέρ, Σερμαγιάς.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Διομήδης έκοψε την πίτα του

Σε μια περίοδο που η ομάδα…πετάει, πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Διομήδη σε μια ζεστή και οικογενειακή βραδιά. Το παρόν έδωσαν πολλοί φίλοι της ομάδας που μαζί με τα παιδιά των Ακαδημιών είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τους προπονητές και τους παίκτες της αντρικής ομάδας. Πριν την κοπή της πίτας […]

Τζακ ποτ στο Τζόκερ

Χωρίς νικητή στην πρώτη κατηγορία ολοκληρώθηκε η κλήρωση και η διαλογή στο Τζόκερ. Αντίθετα, στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκε ένα δελτίο που κερδίζει 136,586,93 ευρώ. Οι τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 15, 29, 43. ΤΖΟΚΕΡ: 6.