19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Κ.Ο Αργολίδας του ΚΚΕ αποχαιρετά τον σ. Πινάτση Στέλιο

Η Κ.Ο Αργολίδας του ΚΚΕ αποχαιρετά τον σ. Πινάτση Στέλιο που «έφυγε» από τη ζωή, ένα άξιο μέλος του Κόμματος με πολύχρονη και μεγάλη προσφορά για το Κόμμα μας, το δίκιο του λαού, το σοσιαλισμό – κομμουνισμό.

Ο σ. Στέλιος δέθηκε σε όλη του τη ζωή με τον κόσμο, ιδιαίτερα στη Νέα Κίο Αργολίδας, ήταν αγαπητός, ακούραστος, σεμνός αγωνιστής, ακλόνητος κομμουνιστής. Η δράση του, η ζωή του, αποτελεί παράδειγμα.

Εκ μέρους της Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΚΕ, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους οικείους του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα, στους καθημερινούς αγώνες μας, μέχρι την τελική νίκη του λαού μας ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Καλό ταξίδι, σύντροφε Στέλιο.

 

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 21/7 και ώρα 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Νέα Κίο Αργολίδας.

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Ρώτησα δυο αστυνομικούς

Ρώτησα δυο εν ενεργεία αστυνομικούς για το τραγικό συμβάν με τον δεκαεξάχρονο που χαροπαλεύει. Διότι η γνώμη δυο ανθρώπων της πρώτης γραμμής είναι de facto εγκυρότερη και προτιμότερη από είκοσι επίσημες ανακοινώσεις του αρχηγείου και του υπουργείου. Υπό την έννοια ότι τα δυο παιδιά θα μιλήσουν άνευ δεσμεύσεων, ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις συνήθως είναι δέσμιες […]

Ψήφισμα εναντίον της τουρκικής εισβολής στη Συρία ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Ψήφισμα με το οποίο καταγγέλλεται η Τουρκία για την εισβολή της στη Συρία και την επίθεση εναντίον του Συριακού και Κουρδικού λαού, αλλά και για τις αυθαιρεσίες της γείτονος χώρας στην Κυπριακή ΑΟΖ, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στην πρόσφατη συνεδρίασή του. Το σώμα αποδέχθηκε,κατά πλειοψηφία, τη σχετική εισήγηση του Θανάση Πετράκου, επικεφαλής της παράταξης […]