20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η μεγάλη πρεμιέρα της Μαρινέλα στο ΔΙΟΓΕΝΗΣ studio

Η παράσταση «Η Μουσική είναι  Ζωή» ένωσε άκρως επιτυχημένα έξι σπουδαίους καλλιτέχνες με διαφορετική πορεία ο καθένας. Η μουσική έχει πολλές καταγωγές αλλά πάντα ο τόπος της είναι ένας για όλους. Το γνήσιο αίσθημα των τραγουδιών που ταξιδεύουν από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά. Την κοινή αυτή ρίζα, ανεξαρτήτου προελεύσεως, έρχονται να μας θυμίσουν  Δύο Θεσσαλονικείς, Δυο Βεροιώτες, πολίτες του κόσμου με ποντιακή καταγωγή, μία Κύπρια και μία Ελληνοσουηδέζα.

Μαγική ήταν η στιγμή που η Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού Μαρινέλα έκανε την πρεμιέρα της στο ΔΙΟΓΕΝΗΣ studio μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα, τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, την Ήβη Αδάμου και την εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου.

Όσοι ήταν εκεί μίλησαν για την καλύτερη στιγμή της Μαρινέλας σε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της, μ’ ένα μαγαζί να σηκώνεται όρθιο και να την αποθεώνει στο τέλος του προσωπικού της προγράμματος ερμηνεύοντας το θρυλικό «Αθάνατο νερό».

Ο Κώστας Μακεδόνας με την έντονη καλλιτεχνική του προσωπικότητα και τα διαχρονικά του τραγούδια κερδίζει τις εντυπώσεις, με το κοινό να συμμετέχει καθολικά στην διάρκεια της εμφάνισης του.

Στιγμή έκπληξη της Έλενας Παπαρίζου να τραγουδάει το myNumberone υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας του Κωσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουριδη.

Στιγμές μοναδικές:

Η Μαρινέλα να ερμηνεύει τις oldtimeclassics επιτυχίες της  παρέα με τον Κώστα Μακεδόνα, την Ήβη Αδάμου, τον Κωσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και φυσικά την Έλενα Παπαρίζου.

 

Μία 4ωρη μουσική παράσταση με κέφι, ανατροπές, συγκίνηση, μεγάλες ερμηνείες και διασκέδαση.

 

…. Γιατί, πολύ απλά …… Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ!!!

Το παρόν στην Μεγάλη Πρεμιέρα έδωσαν ο εδώ και χρόνια φίλος της Μαρινέλας Κώστας Σπυρόπουλος με την σύντροφό του Χριστίνα Πολίτη.

Ο Δημήτρης Σταρόβας με την σύντροφό του Άννα Σταθάκη.

Ο Αντώνης Λουδάρος ο οποίος έχει συνεργαστεί με την μεγάλη ερμηνεύτρια.

Ο Αντώνης Σρόιτερ με την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη.

Η Ντορέτα Παπαδημητρίου.

Η Μαριέλλα Σαββίδου.

Η Βίκυ Κουλιανού.

Ο Γιώργος Βάλαρης συνοδευόμενος από την Μαρία Ανδρούτσου.

Φυσικά από το πλευρό της Έλενας Παπαρίζου δεν έλειψε ο σύζυγος της Ανδρέας Καψάλης.

Και από το πλευρό της Μαρινέλας η κόρη της Τζωρτίνα Σερπιέρη.

Ενώ την παράσταση της Κυριακής απόλαυσε ο κορυφαίος ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος που τον συνδέει μια μεγάλη φιλία με την Μαρινέλα και μια άκρως επιτυχημένη συνεργασία στο παρελθόν.

 

“Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ”

κάθε Σάββατο στις 22:00 και κάθε Κυριακή στις 19:00

 

ΓΙΑ 10 ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.

 

ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO

Λεωφ. Συγγρού 259, Αθήνα 117 45

Τηλ. κρατήσεων21 0942 5754

www.diogenis.com

Περισσότερα Άρθρα

Οι μαθητές ζωγραφίζουν για μια Ζωή χωρίς Κάπνισμα

Μαθητές σχολείων από όλη την Ελλάδα ήταν οι πρωταγωνιστές του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε το μαθητικό έτος 2020-21 με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας. Το θεματικό πεδίο του διαγωνισμού αφορούσε το κάπνισμα και τις βλαπτικές συνέπειες για τους ενεργούς και παθητικούς καπνιστές (ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες). Στόχος του ήταν […]

Πυροβολισμοί στο Λος Άντζελες: Τρεις νεκροί, τέσσερις τραυματίες σε αίθουσα μπόουλινγκ

Τουλάχιστον 3 νεκροί και 4 τραυματίες υπάρχουν από πυροβολισμούς σε περιστατικό κοντά στο Λος Άντζελες, ανακοίνωσε η αστυνομία. Οι πυροβολισμοί έπεσαν στην αίθουσα μπόουλινγκ Gable House Bowl στο Τόρνας, που βρίσκεται περίπου 20 μίλια μακριά από την περιοχή του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλούνται οι Los Angeles Times, πριν από τους πυροβολισμούς στο Gable House […]