14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η μεγάλη ώρα του Οίακα, έφτασε

Παιχνίδι-τελικός την προσεχή Κυριακή για τον Οίακα που μας ενημερώνει σχετικά:

Είναι κάποια παιχνίδια που έχουν διαφορετική βαρύτητα. Είναι κάποιοι αγώνες στους οποίους η ομάδα μας παίζει για το όνομα, για το σήμα, για την  φανέλα, για την ιστορία της.

Τέτοιο είναι και το παιγνίδι της Κυριακής με τον Γ.Σ  Δάφνη Δαφνίου, όπου ο Οίακας Ναυπλίου την  υποδέχεται την Κυριακή 5/5/2019 και ώρα 17:00,  στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου και  με νικηφόρο αποτέλεσμα τον φέρνει πιο κοντά στην άνοδο.

Ο Οίακας Ναυπλίου,  απευθυνόμενος στους φίλους του, τους προσκαλεί να έρθουν  στο γήπεδο την Κυριακή,  να στηρίξουν  την προσπάθεια των αθλητών μας και των  προπονητών  τους και με την βοήθεια τους να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας, για τον συγκεκριμένο αγώνα θέλει να κάνει γνωστά τα εξής:

  • Γενική Είσοδος 7€
  • Παιδιά μέχρι 12 ετών, που συνοδεύονται δωρεάν.
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα υπάρχει εκδοτήριο εισιτηρίων έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο προς την μεριά του Κολυμβητηρίου.
  • Η λειτουργεία του εκδοτηρίου θα ξεκινήσει την Κυριακή 5/5/2019 και από ώρα 14:00.
  • Στο κλειστό γυμναστήριο ΔΕΝ θα εισέρχεται κανείς παρά ΜΟΝΟ α) οι κάτοχοι εισιτηρίων β)οι κάτοχοι καρτών διαρκείας και γ) παιδιά μέχρι 12 ετών που συνοδεύονται.
  • Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους κατόχους των καρτών διαρκείας να βρίσκονται εντός του κλειστού γυμναστηρίου το αργότερο μέχρι τις 16:30 και στο συγκεκριμένο χώρο που θα υποδειχθεί από τους υπευθύνους της ομάδας μας.
  • Παράκληση για την έγκαιρη προσέλευση των φίλων της ομάδας την Κυριακή στο γήπεδο.

Η παρουσία ΟΛΩΝ  είναι επιτακτική και απαραίτητη, στο δύσκολο αυτό παιγνίδι την ΚΥΡΙΑΚΗ 5/5/2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου.

Με την εύκαιρα των εορτών του Πάσχα το Δ.Σ του Συλλόγου μας, εύχεται σε όλους τους φίλους της ομάδας,  Το Φως της Ανάστασης,  να φωτίζει τις ζωές όλων σας και να σας χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή.

Περισσότερα Άρθρα

Πέθανε ο Πέτρος Λεβεντάκος, προπονητής και του Παναργειακού

Πιο φτωχό από σήμερα 29/6 είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ανήμερα της γιορτής του ο Πέτρος Λεβεντάκος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής έγραψε ιστορία στην Α’ Εθνική, με την Παναχαϊκή, τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Εθνικό, σε εποχές που οι συγκεκριμένες ομάδες πραγματοποιούσαν εντυπωσιακές πορείες, αλλά και στο Άργος με τον […]