15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Περιφέρεια παρέδωσε 4 φορητά ακτινοδιαγνωστικά σε ισάριθμα νοσοκομεία

Σε μια σεμνή τελετή, έγινε σήμερα στην Τρίπολη η παράδοση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου τεσσάρων φορητών ακτινοδιαγνωστικών μηχανημάτων στα νοσοκομεία Καλαμάτας, Κορίνθου, Σπάρτης και Τρίπολης.

Μιλώντας σχετικά ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε στην προσφορά της Περιφέρειας στις δημόσιες δομές υγείας, η οποία -όπως τόνισε- “ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ αν αθροιστούν οι επισκευές στα Κέντρα Υγείας, η αγορά ασθενοφόρων κ.α.”, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι “τελευταία, στη μάχη εναντίον του κορονοϊού, η Περιφέρεια έχει διαθέσει πάνω από 15.000.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 13 προς το υπουργείο Υγείας”.

Από την πλευρά του ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Αναστάσιος Τζανής χαιρετίζοντας, ευχαρίστησε την Περιφέρεια για τη μεγάλη και συστηματική προσφορά της στον τομέα της υγείας και την ουσιαστική συνδρομή της στην εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομειακών μονάδων, ιδιαίτερα το κρίσιμο χρονικό διάστημα του προηγούμενου τριμήνου.

Περισσότερα Άρθρα

Η ψήφος που έχασε το δρόμο της

Του Δημήτρη Κρανιά Μέλους Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας   Η πρώτη χαμένη ψήφος είναι αυτή που ποτέ δεν έπεσε στην κάλπη. Είναι αυτή που χάθηκε στην αδιαφορία της, αυτή που δεν κατανόησε ποτέ την αξία και τη σημασία της. Είναι αυτή που χάνεται στη μιζέρια της γιατί πιστεύει ότι τίποτα δεν αλλάζει, ότι όλοι είναι ίδιοι. […]