19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είναι η πρώτη πολιτικός που καταθέτει τον μισό της μισθό

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είναι η πρώτη πολιτικός που καταθέτει τον μισό της μισθό στο ειδικό ταμείο για τον κορονοϊό.
Τη μισή της αποζημίωση για τους επόμενους δύο μήνες ανακοίνωσε πως καταθέτει στον ειδικό λογαριασμό που ανοίχτηκε για τη στήριξη της μάχης κατά του κορονοϊού η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου «ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης».

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα λόγω της πανδημίας του ο, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, αποφάσισε για τους επόμενους δύο μήνες να καταθέσει το ήμισυ του μισθού της στον σχετικό ειδικό λογαριασμό» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους υπουργούς και υφυπουργούς της κυβέρνησης, καθώς και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να κάνουν το ίδιο, διαμηνύοντας ότι απέναντι στην υγειονομική μάχη «είμαστε όλοι ίσοι».

Περισσότερα Άρθρα

Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος για την προμήθεια των προκάτ αιθουσών για δυο σχολεία της Αργολίδας

Διάβασα με ενδιαφέρον το δελτίο τύπου σχετικά με την προμήθεια των προκατασκευασμένων αιθουσών για το Δημοτικό Σχολείο Σκαφιδακίου και του Μουσικού Σχολείου. Αφού εκφράσω την χαρά και την ικανοποίησή μου για την ολοκλήρωση των δυο αυτών προμηθειών σχολικών αιθουσών, που ξεκίνησε επί των ημερών της δικής μου θητείας και επειδή προφανώς κάποιοι δεν ενημέρωσαν σωστά […]