15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Σάρα Καρμπονέρο δίνει “μάχη” για τη ζωή της κι η φωτογραφία της προκαλεί ανατριχίλα

Η Σάρα Καρμπονέρο δίνει “μάχη” για τη ζωή της τον τελευταίο χρόνο, έχοντας διαγνωσθεί με καρκίνο στις ωοθήκες και μία φωτογραφία της στο instagram, την δείχνει εμφανώς επηρεασμένη από τη δύσκολη κατάσταση της υγείας της.

Η σύζυγος του Ικέρ Κασίγιας (σπουδαίος διεθνής ισπανός τερματοφύλακας) και διάσημη αθλητική ρεπόρτερ, παραμένει πανέμορφη, αλλά είναι εμφανώς αδυνατισμένη και με κοντά μαλλιά, ως αποτέλεσμα της “περιπέτειας” με την υγεία της. Παρόλα αυτά, δεν φαίνεται να χάνει τη δύναμή της και τη “λάμψη” της ούτε και σε αυτές τις συνταρακτικές στιγμές για τη ζωή της.

Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη φωτογραφία που “ανέβασε” στα social media μετά από καιρό, γεγονός που οδήγησε και σε “βροχή” από σχόλια με ευχές για την ίδια και την προσπάθεια που καταβάλλει όλο αυτό το διάστημα.

 

ΠΗΓΗ: newsit

ΒΑΣΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: intime

Περισσότερα Άρθρα

Ξεκινάει και το Aqua Aerobic του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου

Τα τμήματα του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου διαμορφώνονται ως εξής: -Κολύμβηση Αγωνιστικών, Προαγωνιστικών και Ενηλίκων, Δευτέρα με Παρασκευή, 14.00 – 17.00 -Κολύμβηση Εκμάθησης Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00 – 18.00 -Aqua Aerobic Τρίτη – Πέμπτη, 15.00 – 16.00 και Δευτέρα – Τετάρτη, 17.00 – 18.00 -Εν συνέχεια αναλαμβάνει το τμήμα της υδατοσφαίρισης 18.00 – 22.00. -Εγγραφές και […]

Καλλιτεχνική Κολύμβηση από τα εγκαίνια του Κλειστού Κολυμβητηρίου στο Άργος

Από τα Εγκαίνια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άργους. Η Ελληνική Ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης η οποία θα μας επισκεφτεί προσεχώς για τις προπονήσεις της !!!