23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η “Σούλη Ανατολή” στο Ναύπλιο

Την Κυριακή 28 Ιουλίου το FOUGARO ARTCENTER υποδέχεται σε ένα μοναδικό live τη Ρένα Μόρφη, γνωστή και ως “Σούλη Ανατολή”. Η φωνή των Imam Baildi από το 2010 θα μας ταξιδέψει στο χρόνο μέσα από 60s και 70s επιτυχίες που άφησαν ιστορία, γνωστά ή ακυκλοφόρητα κομμάτια, πολυσυζητημένες ασυνήθιστες διασκευές της.

Έχοντας στις αποσκευές της τη μεγάλη φετινή της επιτυχία «Θα ανέβω να σε βρω» με τον Μάρκο Κούμαρη, και το αγαπημένο «Όταν σου χορεύω», ανακατεύει ξανά την τράπουλα και μας τραγουδά επιτυχίες των περασμένων δεκαετιών με έμπνευση από το παρελθόν και φόρα για το μέλλον.

Με καινούργιες ευφάνταστες ιδέες που θα μας κάνουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί, ανακατεύοντας το “Αιγάλεω city” του Ζαμπέτα με το “Siboney” της Αβάνα σε ένα ξεχωριστό mix, θα μας δώσει το μοναδικό της Greeklatin στίγμα!

Η Ρένα Μόρφη μαθήτευσε δίπλα σε αξιόλογους καλλιτέχνες όπως η Bάσω Ζαγόρη, η Claudia Delmer, η Έλλη Πασπαλά και η Νατάσα Φλουρή. Από το 2010, έχει πραγματοποιήσει περιοδείες με το συγκρότημα Imam Baildi σε Ελλάδα και εξωτερικό με συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ. Το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “Σούλη Ανατολή” με επιτυχίες του Φοίβου Δεληβοριά και του Δημήτρη Μπαλογιάννη. Ο δεύτερος δίσκος θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2019.

Μαζί της οι μουσικοί

Λάμπης Κουντουρόγιαννης κιθάρα
Σπύρος Λιγκώνης ντραμς
Δημήτρης Μπαλογιάννης κιθάρα
Άγγελος Πολυχρόνου κρουστά
Χρήστος Σκόνδρας μπουζούκι
Ορέστης Φαληρέας μπάσο

Περισσότερα Άρθρα

Δύο χρόνια χωρίς τον Στέλιο Βαμβακάρη

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από τον θάνατο του συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Στέλιου Βαμβακάρη, ο οποίος ήταν από τους πρώτους μουσικούς που ασχολήθηκαν με τις κοινές ρίζες του ρεμπέτικου και του μπλουζ. Ο Στέλιος Βαμβακάρης, δευτερότοκος γιος του πρωτεργάτη του ρεμπέτικού Μάρκου Βαμβακάρη, γεννήθηκε στον Πειραιά στις 2 Μαρτίου 1947. Ξεκίνησε τη μουσική σε […]

Νοσηλευτική Μονάδα Άργους : Το τμήμα αιμοδοσίας θα λειτουργεί καθημερινά μόνο με ραντεβού

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 30/11/2020 το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Αργολίδας – Ν.Μ. Άργους θα λειτουργεί καθημερινά, μόνο κατόπιν ραντεβού, εκτός Σαββάτου & Κυριακής από τις 8:30πμ- 13:30 μμ. Η είσοδος του κοινού θα γίνεται επί της οδού Ηρακλέους, στο παρκινγκ του νοσοκομείου, από το διάδρομο που βρίσκεται στο πλάι του ΑΤΜ κατόπιν […]