20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η συνέλευση των γονέων στο 3ο Δημοτικό Άργους για την κεραία της κινητής τηλεφωνίας, παρουσία του Δημήτρη Καμπόσου

Ούτε σήμερα οι γονείς δεν επέτρεψαν στα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους να μπουν στις τάξεις, συνεχίζοντας να αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο στην λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας πλησίον του σχολείου

Νωρίτερα έγινε νέα συγκέντρωση γονέων παρουσία του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου και των αντιδημάρχων Χ. Πετσέλη και Ν.Γκαβούνου ενώ έχει ανατεθεί σε δικηγόρο να κινηθεί νομικά.
Επίσης το θέμα έφερε στη Βουλή ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς..
Το θέμα ήρθε και στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και αποφασίστηκε σήμερα  μηχανικοί της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος να κάνουν αυτοψία.
Η συντονιστική επιτροπή ανακοίνωσε ότι ετοιμάζονται εξώδικα από τον κ. Ηλιόπουλο Παναγιώτη μέλος του Συντονιστικού προς την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας τόσο από το σύλλογο γονέων όσο και από το σύλλογο διδασκόντων τα οποία θα κατατεθούν όταν θα υπάρχουν επαρκή στοιχεία.
Σήμερα αναμένεται η αυτοψία από την Πολεοδομία και ελπίζουν πως η έκθεση αυτοψίας με την τεκμηρίωση των πολεοδομικών ελλείψεων θα είναι στα χέρια τους έως την Παρασκευή.
Επίσης έγιναν αιτήσεις- καταγγελίες προς ΔΕΗ και ΔΕΔΗΕ τόσο στην Αθήνα όσο και στο Ναύπλιο με σκοπό την διαπίστωση της ρευματεμπορίας από τον ιδιοκτήτη. Αν συμβεί αυτό μπορεί να αποδειχθεί η λυδία λίθος διότι θα προβούν σε διακοπή της ηλεκτροδότησης και κατάσχεση του μετρητή. Σήμερα θα γίνει παρέμβαση και στο Ναύπλιο στη ΔΕΗ.
Αναμένεται ακόμα η επίσημη βεβαίωση του Μηχανικού του Δήμου που τοποθετεί τις συντεταγμένες που έχουν δηλωθεί στην επίσημη άδεια της ΕΕΤΤ στο Κάστρο του Άργους!!!
Για σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί ραντεβού με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο.
Η γενική συνέλευση το πρωί της Τρίτης αποφάσισε την παράσταση στον εισαγγελέα Ναυπλίου μόλις συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Περισσότερα Άρθρα

3ο Φεστιβάλ HumanLinks: Bία, παρενόχληση και εκφοβισμός στον χώρο εργασίας

Bία, παρενόχληση και εκφοβισμός στον χώρο εργασίας Τις τελευταίες εβδομάδες, βομβαρδιζόμαστε από ομολογίες θυμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας. Οι τοποθετήσεις πολλές και οι προβολείς σε συγκεκριμένους δράστες. Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Ποιοι είναι οι εν δυνάμει θύτες και θύματα; Πως μπορούμε να δημιουργήσουμε περιβάλλοντα μηδενικής ανοχής, χωρίς όμως να φτάσουμε στην ενοχοποίηση του φλερτ και […]

Στους 41 οι νεκροί στην Ελλάδα από κορωνοϊό – Κατέληξε άνδρας στη Θράκη

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ένας άνδρας που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο άνδρας ήταν από την Ξάνθη και πρόκειται για το 41ο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Νωρίτερα είχε καταλήξει και 55χρονος άνδρας από την Καστοριά, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη.