12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η ψυχολόγος Ελισάβετ Γεωργίου στο τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019

Με τη ψυχολόγο Ελισάβετ Γεωργίου, που παρουσίασε το θέμα “Γίνε ο coach του εαυτού σου” ολοκληρώθηκαν οι παράλληλες δράσεις του καλοκαιρινού τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019, που διοργανώνει ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ με υπεύθυνο τον Γιάννη Καρκαλάτο.

Η κ. Γεωργίου αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά εκείνα που πρέπει να έχει ο αθλητής αλλά και ο κάθε άνθρωπος ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται τις καταστάσεις με τον πιο ιδανικό τρόπο. Με πολύ παραστατικό και γλαφυρό τρόπο μετέδωσε σε παιδιά και γονείς πολύ χρήσιμες γνώσεις για την ενδυνάμωση του χαρακτήρα τους και την ανάδειξη των δυνατών τους σημείων.  Ακολούθως δέχτηκε και απάντησε στις πολλές ερωτήσεις των παιδιών που παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019 συνεχίζεται σήμερα με τους τελικούς αγώνες, ενώ για αύριο Παρασκευή 23/8 είναι προγραμματισμένη η τελετή λήξεως, που θα περιλαμβάνει την προβολή ταινίας “ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” και τις απονομές των επάθλων.

Περισσότερα Άρθρα

Τραγωδία με 15 νεκρούς μετανάστες στη Λέσβο

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη θαλάσσια περιοχή Προβοσκίδα, ανατολικά της Λέσβου, μετά τη βύθιση λέμβου στην οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επέβαιναν περίπου 40 μετανάστες. Μέχρι στιγμής διασώθηκαν εννέα άνθρωποι, ενώ τρεις εγκλωβίστηκαν σε βραχώδη, απόκρημνη περιοχή. Οι έρευνες των λιμενικών αρχών εκτείνονται στην ευρύτερη χερσαία περιοχή, καθώς θεωρείται πως ορισμένοι […]

Ο Σύνδεσμος Ξυλουργών Αργολίδας καλεί τα μέλη του στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ Συγκέντρωση στο Άργος

Με αφορμή την μαζική δολοφονία νέων ανθρώπων στα Τέμπη, ο Σύνδεσμος Ξυλουργών Αργολίδας καλεί όλα τα μέλη του στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ Συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 16/3/2023 και ώρα 10:30 στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος, μαζί με άλλους φορείς του νομού. Οι προηγούμενες και νυν κυβερνήσεις είναι υπεύθυνες για το χρονικό του προαναγγελθέντος εγκλήματος γιατί επί 5 συναπτά έτη οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι φώναζαν, […]