13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η όμορφη εκδρομή-ημερίδα της “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ” στην Ερμιονίδα

Η ανακοίνωση του Συλλόγου καρκινοπαθών και φίλων Ν. Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” για τη όμορφη εκδρομή- εκδήλωση που οργάνωσε και πραγματοποίησε:

Ένα υπέροχο Σάββατο, με περίπατο στις αρχοντικές Σπέτσες, γεύμα στη γραφική Ερμιόνη, απογευματινό καφέ στο ψαροχώρι Κοιλάδα και συμμετοχή στην ημερίδα που διοργάνωσε ο σύλλογός μας σε συνεργασία με τον πολιτιστικό και εξωραϊστικό σύλλογο «ΦΡΑΓΧΘΙ», πέρασαν οι ασθενείς και τα μέλη μας.


Προσκεκλημένοι ο κ. Χαρίλαος Μπαρλιάς, Ειδικός Ακτινοδιαγνώστης-Επιστημονικός Υπεύθυνος «Ακτινοδιάγνωση κατ’ οίκον» και ο κ. Εμμανουήλ Τσίγκος, Διευθυντής του Τμήματος Χειρουργικής Ογκολογίας και Ενδοκρινών Αδένων στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, μίλησαν στο κοινό για την Σύγχρονη Ογκολογική Προσέγγιση στη Γενική Χειρουργική και για τις κακοήθεις παθήσεις θυρεοειδούς και ενδοκρινών αδένων.


Την εκδήλωση άνοιξε η κα Δήμητρα Γκιώνη, πρόεδρος του πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου Κοιλάδας «ΦΡΑΓΧΘΙ» και στη συνέχεια η πρόεδρος του συλλόγου μας κα Μάρω Γέμελα απηύθυνε χαιρετισμό.Τόσο τα μέλη μας όσο και οι κάτοικοι της Κοιλάδας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα και κατέκλυσαν με ερωτήσεις, απορίες και δικές τους προσωπικές ιστορίες τους δυο επιστήμονες, γεγονός που φανερώνει την ανάγκη των πολιτών να δέχονται ουσιαστική ενημέρωση σε τακτά διαστήματα για θέματα που αφορούν όλους μας την οποία ο σύλλογός μας έχει «δεσμευτεί» να ικανοποιεί. Ένας από του σημαντικότερους στόχους του Συλλόγου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδρομή και στην ενημερωτική ημερίδα!!

Περισσότερα Άρθρα

Τον “τσίμπησαν” με…οπλοστάσιο

Συνελήφθη, χθες (2.7.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.   Ειδικότερα, χθες (2.7.2020) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του, σε τοπική […]

Βραζιλία-Covid-19: Νέο τραγικό ρεκόρ με 3.769 νεκρούς σε 24 ώρες

Βραζιλία-Covid-19: Νέο τραγικό ρεκόρ με 3.769 νεκρούς  Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες διαπιστώθηκαν οι θάνατοι άλλων 3.769 ασθενών με τον Covid-19, ενώ διαγνώστηκαν 91.097 κρούσματα του SARS-CoV-2. Η μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής έχει καταγράψει επίσημα 325.284 θανάτους εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού, ενώ οι μολύνσεις […]