18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Meghan Marble ποζάρει στο φακό λίγες ώρες μετά τη γέννηση της…(video)

Αυτές τις φωτογραφίες σίγουρα δεν περιμέναμε να τις δούμε σε αυτή τη χρονική στιγμή. Η Meghan Marble ποζάρει στο φακό μέσα από το μαιευτήριο λίγες ώρες μετά τη γέννα.

Και για να εξηγηθούμε καλύτερα,μιλάμε για την γέννηση της ίδιας κι όχι του παιδιού που περιμένει. Ο αδερφός της μαμάς της Doria Ragland, Joseph Johnson, με τον οποίο η Doria μοιράζεται την ίδια μητέρα, έδωσε στην εφημερίδα Daily Mail αποκλειστικές φωτογραφίες από τη γέννηση της Markle, στις οποίες η Meghan είναι τόσο κοντά στον τοκετό που φορά τα ειδικά βραχιολάκια.

Οι φωτογραφίες μέσα από μαιευτήριο στο Los Angeles, φέρουν την ώρα (4.46 το πρωί) και την ημερομηνία (4 Αυγούστου 1981) και η μαμά της Meghan είναι αρκετά νέα και λίγο ίσως φοβισμένη ενώ στο πλευρό της έχει και την γιαγιά της Marble η οποία την έχει εμπνεύσει στη ζωή της όπως έχει αποκαλύψει σε πολλές συνεντεύξεις της.

Ο 69χρονος θείος της Markle και η θεία της Saundra που είχαν την ίδια μητέρα με την Doria, την Jeanette, δεν είχαν προσκληθεί στο βασιλικό γάμο του περσινού Μαΐου και μάλλον χρώσταγαν την κίνηση αυτή στην πάλαι ποτέ εγκυμονούσα ηθοποιό.
Το άλμπουμ της Markle που δόθηκε στη δημοσιότητα περιλαμβάνει 30 σπάνιες φωτογραφίες της δούκισσας που δεν έχουμε ξαναδεί και κανείς δεν γνωρίζει πόσα χρήματα πήρε ο θείος για να τις δώσει.

ΠΗΓΗ: queen

 

Περισσότερα Άρθρα

Αυτοκίνητο εντοπίστηκε το πρωί μέσα στον Ερασίνο

Ένα ΙΧ εντοπίσθηκε από περαστικούς σήμερα το πρωί μέσα στον ποταμό Ερασίνο στην περιοχή της Νέας Κίου. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία. Το όχημα πιθανόν να είναι κλεμμένο και οι δράστες να το πέταξαν στο ποτάμι για να καλύψουν τα ίχνη τους. Ανάλογο περιστατικό έχει συμβεί και στο παρελθόν… Στο ποτάμι μετέβη γερανός ο οποίος […]

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών: Μην χρησιμοποιείτε τα μέσα μεταφοράς εάν έχετε έστω και ήπια συμπτώματα

Σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εξέλιξη της εξάπλωσης του κορονοϊού και την υλοποίηση των μέτρων αντιμετώπισής του, συμμετείχε σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής. Όπως τονίστηκε στη διάρκεια της σύσκεψης τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εξακολουθούν να λειτουργούν, καθώς άλλωστε επιτελούν κρίσιμο κοινωνικό έργο. Στην τελευταία εβδομάδα, […]