18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

“Θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο στον στίβο”

Πολύ ευχαριστημένη από την επίδοση της δηλώνει η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου. Η νεαρή αθλήτρια του ΓΣ Κηφισιάς που κατάγεται από το Ναύπλιο, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 1.500μ., με χρόνο 4:23.68, μίλησε για την επιτυχία της.

“Έχουμε μείνει πίσω τις τελευταίες δυο εβδομάδες λόγω μιας ατυχίας που είχαμε στην προπόνηση. Κυνήγησα το καλύτερο. Έτρεχα χωρίς συναγωνισμό, ωστόσο ήταν έναν θετικό βήμα για να ξαναρχίσω να μπαίνω στην προπόνηση και να δώσω ό,τι καλύτερο έχω στους αγώνες που έρχονται”.

Η 25χρονη δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους συναθλητές της στο σύλλογο, αλλά και για τις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

“Ο Γυμναστικός σύλλογος έχει τον Καραλή και τον Τεντόγλου που είναι σπουδαίοι αθλητές. Θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο στον στίβο. Χάρηκα για την Τατιάνα (σ.σ. Γκούσιν) και ελπίζω να επανέλθει γρήγορα και η Ελισάβετ (σ.σ. Πεσιρίδου), ώστε να είμαστε όλοι δυνατοί για το καλοκαίρι. Δε θα αγωνιστώ στα 800μ. γιατί θέλω να προστατέψω το πόδι μου. Έχω κανονίσει να λάβω μέρος σε ένα μίτινγκ στην Σερβία και ευελπιστώ να αγωνιστώ και στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.”

ΠΗΓΗ:welovesports

Περισσότερα Άρθρα

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο τένις η Λιαγκριδώνη από το Σκαφιδάκι

Νικητές αναδείχθηκαν στο πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις κάτω των 10 ετών 2020 που διεξήχθη στην Πάτρα, ο Ράφα Παγώνης και η Βασιλική Λιαγκριδώνη. Στο ταμπλό των κοριτσιών η νεαρή Βασιλική Λιαγκριδώνη που κατάγεται από το Σκαφιδάκι, αθλήτρια του Γ.Ο Περιστερίου Παλάσκας, στέφθηκε πρωταθλήτρια, κερδίζοντας την Βασιλεία Παρασκευά (Γ.Ε Πρέβεζας) στον τελικό, με 3-5, 5-4 (2), 4-1. […]

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 86-64 της Σαν Λορέντζο από την Αργεντινή στον πρώτο ημιτελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου της Βραζιλίας και προκρίθηκε στον τελικό, όπου την Κυριακή (17/2, 23:00) θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Φλαμένγκο – Όστιν Σπερς. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Βασίλη Ξανθόπουλου, που φάνηκε να “γυρίζει” τον αστράγαλό του. Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν […]