18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θανάσης Νταβέλος: Δεν κάναμε καμία έκπτωση στις ηθικές μας αρχές, δεν δεχτήκαμε βοήθεια από κανέναν, δεν συμβιβαστήκαμε

Ανακοίνωση του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ερμή Κιβερίου, Θανάση Νταβέλου:

Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε και μας βρήκε όλους αγκαλιασμένους σαν μια μεγάλη οικογένεια. Ως πρόεδρος του Ερμή Κιβερίου είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα αυτή και για όσα καταφέραμε τη φετινή χρονιά.

Καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Γ’ Εθνική κατηγορία της επόμενης χρονιάς. Η δυναμική της πόλης του Ναυπλίου είναι τέτοια που δικαιολογεί αισιοδοξία ώστε η ομάδα αυτή να διατηρήσει σταθερή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες, κάτι που το εύχομαι ολόψυχα. Συγχαρητήρια στη διοργανώτρια αρχή καθώς και σε όλα τα σωματεία, ιδιαιτέρως στους παίχτες, προπονητές και διοικήσεις που με την αγάπη τους για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο διατηρούν το τοπικό μας πρωτάθλημα σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

Η δική μας ομάδα έκανε το καλύτερο δυνατό. Θεωρώ ότι φέραμε εις πέρας ένα έργο που εξαρχής φάνταζε πολύ δύσκολο. Αποδείξαμε ότι το Κιβέρι έχει συνέχεια, έχει δύναμη και ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα. Υποσχεθήκαμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και τελικά καταφέραμε τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στην 50χρονη ιστορία της ομάδας. Η ομάδα μας κατά γενική ομολογία ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, η πιο ποιοτική, η ομάδα που χαιρόσουν να βλέπεις. Με μόνο μια ήττα και 5 ισοπαλίες σε 30 παιχνίδια, πετύχαμε τα περισσότερα γκολ και είχαμε την καλύτερη διαφορά τερμάτων. Κυρίως όμως πετύχαμε πράγματα που στο δικό μου κώδικα αξιών είναι πιο σημαντικά: Δεν δημιουργήσαμε το παραμικρό επεισόδιο στον αγωνιστικό χώρο, ήμασταν η μοναδική ομάδα που δεν δέχτηκε κόκκινη κάρτα και ελάχιστες κίτρινες. Ήμασταν μια ομάδα που έβγαζε υγεία, ήθος και αθλητικό πνεύμα. Μια ομάδα που όπου και να πήγε δέχτηκε μόνο συγχαρητήρια για την ποιότητα και την οργάνωση της. Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν κάναμε καμία έκπτωση στις ηθικές μας αρχές, δεν δεχτήκαμε βοήθεια από κανέναν, δεν συμβιβαστήκαμε. Δεν είχαμε ομάδες δορυφόρους, δεν επιδιώξαμε και δεν είχαμε πολιτικές ή άλλες «πλάτες». Ό,τι κερδίσαμε το κερδίσαμε με την αξία μας και μόνο. Κανένας από τους 77 βαθμούς που πήραμε δεν αμφισβητείται, αντιθέτως σηκώνει πολύ συζήτηση για το πώς χάσαμε κάθε έναν από τους υπόλοιπους μόλις 13 βαθμούς.

Μπορούμε να κοιτάμε όλους κατάματα, με το ίδιο καθαρό βλέμμα που είχαμε όταν ξεκίνησε η χρονιά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση μας και δεν ανταλλάσσεται ούτε εξαργυρώνεται με όλα τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα του κόσμου.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μας αυτή τη χρονιά και συνέβαλλαν στην φετινή μας πορεία. Στους πολύ καλούς φίλους με τους οποίους συγκροτήσαμε το διοικητικό συμβούλιο και φέραμε εις πέρας μια πολύ απαιτητική χρονιά, πάντα ενωμένοι και με ομόφωνες αποφάσεις. Στον προπονητή μας Άρη Σαβούρδο που έκανε φανταστική δουλειά και τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Ματράγκο που τιμήσαμε για την προσφορά του μιας και αποχαιρετά την ποδοσφαιρική Αργολίδα. Κυρίως όμως σε όλα εκείνα τα παιδιά, τους ποδοσφαιριστές μας που ήταν όλοι τους καταπληκτικοί. Αν και ερασιτέχνες δούλεψαν όλη τη χρονιά με μεγάλη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό και δημιούργησαν ένα υπέροχο σύνολο. Από τις 4 Αυγούστου που ξεκίνησε η προετοιμασία μέχρι τις 11 Μαΐου που ήταν το τελευταίο παιχνίδι, ήταν όλοι εκεί, έτοιμοι πάντα για αν δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.
Πολλές ευχαριστίες τέλος στους χορηγούς που στάθηκαν δίπλα μας όλη τη χρονιά, και σε όλους τους φίλους της ομάδας μας, που με κόσμιο τρόπο μας υποστήριξαν και μας ακολούθησαν σε όλα τα γήπεδα που αγωνιστήκαμε.

Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα αυτή και για όσα καταφέραμε τη φετινή χρονιά. Η χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη για μας. Με τις σταθερές βάσεις που έχει δημιουργήσει η ομάδα μας θα συνεχίζει να αποτελεί ένα υγιή οργανισμό που θα κοσμεί το αργολικό ποδόσφαιρο, πάντα με ήθος και σεβασμό στα αθλητικά ιδεώδη.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Πελέ έκανε επέμβαση για όγκο

Ο μεγάλος θρύλος της Εθνικής Βραζιλίας και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Έντσο Αράντες ντο Νασιμέντο «Πελέ», υποβλήθηκε το Σάββατο (04/09) σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο παχύ έντερο, όπως επιβεβαίωσε κι ο ίδιος σε ποστ που ανέβασε στα social media τη Δευτέρα (06/09), ενώ νοσηλεύεται εδώ κι έξι μέρες σε νοσοκομείο. «Φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ για […]

Το Choy Lee Fut γύρισε με 4 μετάλλια από το Διεθνές τουρνουά στη Ρωσία

Από 24 έως 29 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα το διεθνές  πρωτάθλημα Κουγκγ- φου   “MOSCOW WUSHU STARS 2020” με συμμετοχή  600 αθλητών από 19 χώρες. Οι σχολές Choy Lee Fut Άργους και Ναυπλίου συμμετείχαν ακόμη μία φορά σε ένα μεγάλο διεθνές γεγονός με αποστολή 6 ατόμων.  Η ομάδα μας ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Κουνγκ φού που εκπροσώπησε τη χώρας […]