19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θα μπορούσε και την νίκη η Ένωση Ερμιονίδας απέναντι στη πρωτοπόρο Πελλάνα (2-2)

Καταπληκτική η Ένωση Ερμιονίδας αδικείται από το τελικό 2-2 απέναντι στη πρωτοπόρο Πελλάνα που έπαιξε από το 43′ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κάρδαρη.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15′ με τον Σαμπατάκο. Η Ένωση διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή Ρούτση ότι στο ξεκίνημα της φάσης υπήρξε επιθετικό φάουλ που δεν υποδείχθηκε. Πήρε την πρωτοβουλία, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, ισοφάρισε στο 48′ με υπέροχο απευθείας κτύπημα φάουλ του Εσκουδέρο και πήρε το προβάδισμα στο 64′ με κεφαλιά του Γουάτσον.  Σταδιακά η Πελλάνα βγήκε…από το καβούκι της και ισοφάρισε στο 73′ με τον Γεμιστό. Στο τέλος η Ένωση ζήτησε δικαιολογημένα πέναλτι σε χέρι αμυντικού από γύρισμα του Εσκουδέρο.
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Γαβαλάς, Παναγόπουλος, Παπαεμανουηλίδης, Βιρβίλης, Πιριτζάους,  Καρούτης, Μπαρμπέρος (Κοτσαρίδης), Εσκουδέρο, Γουάτσον (Μερκούρης), Ποζατζίδης, Τριμπόνιας (Κατσιαμήτας).

ΣΠΑΡΤΗ: Τσιζνιέφσκι, Κακάμης, Σωτηρόπουλος, Βασιλείου, Παναγιωτίδης (70′ Σικαλόπουλος), Μπανούσης, Αναστασάκος (62′ Ζαραφέτας), Ρασσιάς (31′ Μικελάτος-86′ Κοντογιάννης), Κάρδαρης, Σαμπατάκος, Γεμιστός.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ αρχείου

Περισσότερα Άρθρα

Μπάσκετ: Αναχώρησε για τη Βαλένθια ο Ολυμπιακός

Με τελικό προορισμό τη Βαλένθια και χωρίς απουσίες αναχώρησε ο Ολυμπιακός από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» το μεσημέρι της Παρασκευής (11/9) για την Ισπανία και συγκεκριμένα τη Βαλένθια. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του πέταξαν για τη Μαδρίτη, απ΄ όπου θα μεταβούν εν συνεχεία στη Βαλένθια. Αύριο Σάββατο (12/9), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλική […]

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Προγράμματα Άθλησης για όλους

    1. ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 3. ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ . ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 5.ιατρικη γνωματευση 2.ιατρικη γνωματευση