17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ: Νεκροί η μάνα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου

Νεκροί εντοπίσθηκαν και ανασύρθηκαν λίγο πριν τις πέντε  το απόγευμα η μητέρα και ο αδελφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου, που είχε σκοτωθεί το 2016 στην Αττική οδό, όταν το πολυτελές του αυτοκίνητο είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Μάνα και γιος επέβαιναν στο αυτοκίνητο το οποίο έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη θάλασσα στην περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας. Οι σοροί που ανασύρθηκαν από βατραχανθρώπους του Λιμενικού μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά.
Νωρίτερα, σε βάθος 32 μέτρων, είχε εντοπισθεί το αυτοκίνητο, που το μεσημέρι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο οδηγούσε η γυναίκα. Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο όπου η πρόσβαση είναι ελεγχόμενη και στη συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Περισσότερα Άρθρα

Έφυγε ο καθηγητής Κώστας Μανιταράς

Έφυγε ο καθηγητής Κώστας Μανιταράς, συλλυπητήρια από την Μαρία Ράλλη

Έφυγε από την ζωή  ο καθηγητής Κώστας Μανιταράς, ο οποίος είχε διατελέσει  Διευθυντής στο 1ο Γυμνάσιο Άργους  Διευθυντής στο Γυμνάσιο Νέας Κίου Διευθυντής στο ΣΔΕ Ναυπλίου  Υποδιευθυντής στο 1ο γυμνάσιο Ναυπλίου Έφυγε ο καθηγητής Κώστας Μανιταράς, συλλυπητήρια από την Μαρία Ράλλη Στη θλιβερή είδηση του θανάτου του αγαπητού καθηγητή μας κ. Κώστα Μανιταρά, παίρνω το […]

Δ.Ε.Υ.Α.Ν.: Η βλάβη αποκαθίσταται

      ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ν.   Σε συνέχεια της πρωινής ανακοίνωσης μας, ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι σήμερα 20/6/2019 και ώρα 10:30 η βλάβη αποκαθίσταται. Οι συνθήκες εργασίας είναι δύσκολες δεδομένου ότι ο αγωγός διέρχεται κάτωθι της νησίδας στην Ενδεκάτη . Η βλάβη οφείλεται στην παλαιότητα του αγωγού και σε θέματα εγκλωβισμού αέρα. Προσπαθούμε […]