14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ισχυρότερος ο Στεφανόπουλος έναντι του Σιδέρη; Είναι ηθικό να δίνει δουλειές της Περιφέρειας ο Τατούλης στην οικογένεια του; (βίντεο)

Δείτε τον σχολιασμό μου  από το 23 λεπτό του βίντεο και μετά για την άρση των αρμοδιοτήτων από τον Πέτρο Τατούλη σε Χειβιδόπουλο και Καλλίρη, τι σημαίνει πολιτικά για Σιδέρη και Στεφανόπουλο και βέβαια για το αν είναι ηθικό να δίνει δουλειές της Περιφέρειας ο Π.Τατούλης στην οικογένεια του.

Περισσότερα Άρθρα

Συγχαρητήρια επιστολή στους αθλητές του Συλλόγου «Τσοϊ Λι φατ Ελλάδας» για την εισαγωγή τους στην ΣΕΦΑΑ ΕΚΠΑ.

Ο  πρόεδρος του «Συλλόγου Τσοϊ Λι φατ Ελλάδας» κ. Σταθόπουλος Γεώργιος , συγχαίρει και εκφράζει τις θερμότερες ευχές,  για καλή πρόοδο και δύναμη στην, αθλήτρια Μπεκιάρη Μαρία- Ιωάννα και στον αθλητή Κριτσιδήμα Παναγιώτη για την εισαγωγή τους στην σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού  του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Η επιτυχία αυτή προήλθε μέσα από τις διακρίσεις τους στο άθλημα του Γουσού Κουνγκ φού. Για την μεν αθλήτρια […]

Covid-19: 1.025 νέοι θάνατοι και 38.131 νέα κρούσματα στις ΗΠΑ

Τα περιστατικά μόλυνσης από τον COVID-19 στις ΗΠΑ αυξήθηκαν χθες τουλάχιστον κατά 38.131 στα 6,41 εκατομμύρια, έναντι 6,38 εκατομμυρίων την προηγούμενη ημέρα, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Reuters. Οι θάνατοι αυξήθηκαν χθες τουλάχιστον κατά 1.025 στους 191.916 έναντι 190.891 την προηγούμενη ημέρα, σύμφωνα με την ίδια καταμέτρηση.