21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ιωάννης Μαλτέζος: Νέα έργα και υποδομές, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής

Υποδεχθήκαμε σήμερα στο Άργος τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο όπου παρουσιάστηκε από τον ίδιο στους Δημάρχους της Περιφέρειας Πελοποννήσου η υλοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος έργων της αυτοδιοίκησης που θα φέρει το όνομα του αείμνηστου δημάρχου Αθηναίων, «Αντώνη Τρίτση».

?Ένα πρόγραμμα φιλόδοξο, που θα έχει ως στόχο νέα έργα και υποδομές, που θα μπορέσουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και τις ανάγκες της καθημερινότητας.

?Το ύψος της χρηματοδότησης μπορεί να φτάσει τα 2,5 δις, ο αριθμός των έργων μέχρι 5.000 και υπολογίζεται να δώσει δουλειά μέχρι και σε 40.000 πολίτες.

?Αντίστοιχη παρουσίαση θα γίνει από τον Υπουργό και το επιτελείο του σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, καθώς πρέπει να ενημερωθούν και να κινητοποιηθούν όλοι οι Δήμοι και αντίστοιχα οι Περιφέρειες ώστε να εκμεταλλευθούν το πανίσχυρο αυτό χρηματοδοτικό εργαλείο.

Ιωάννης Μαλτέζος

Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας 

Περισσότερα Άρθρα

“Επιτέλους, δημόσιος διάλογος για ένα νέο νοσοκομείο”

Του Ανδρέα Πουλά, Βουλευτή Αργολίδας του  Κινήματος  Αλλαγής Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διάβασα πρόσφατο άρθρο σε γνωστή ιστοσελίδα της Αργολίδας που επαναφέρει στη δημόσια συζήτηση την πρόταση για την ανέγερση ενός ενιαίου νοσοκομείου στο Νομό. Η   πρόταση αυτή, που διατυπώθηκε για πρώτη φορά το 1985, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και ταυτίζεται με την προεκλογική μου δέσμευση […]

Συλλυπητήριο μήνυμα Ανδρέα Πουλά για το θάνατο του Παναγιώτη Οικονόμου

Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Παναγιώτη Οικονόμου, ενός ανθρώπου και συμπολίτη που ως κύριο μέλημά του είχε την προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Ως Πρόεδρος του Συλλόγου Τυφλών Αργολίδας, προσπερνώντας τις δυσκολίες που ο ίδιος αντιμετώπιζε, αγωνιζόταν καθημερινά για τα θέματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία προσπαθώντας να δώσει λύσεις και να διευκολύνει […]