19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Καθημερινές εκδηλώσεις της ΚΕΔΑΜ για ευχάριστα βράδια καλοκαιριού (πρόγραμμα)

Σήμερα, Δευτέρα 19 Αυγούστου στο Εργοστάσιο Πελαργός στη Νέα Κίο και ώρα 21:00 η ΚΕΔΑΜ παρουσιάζει τη νέα της παραγωγή μουσικοθεατρική παράσταση-αφιέρωμα στον ποιητή Μάνο Ελευθερίου “Χρόνια σαν τριαντάφυλλα”, βασισμένη στην ποιητική και λογοτεχνική του πορεία, κλείνοντας ένα χρόνο μετά το θάνατό του.

Την καλλιτεχνική & μουσική επιμέλεια έχει η Λίνα Νικολακοπούλου, τη σκηνοθεσία – συντονισμό κάνει ο Γιάννης Σαρηγιάννης και στον κεντρικό ρόλο είναι ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και μαζί του η Μυρτώ Γκόνη και ο θίασος της Δημοτικής Θεατρικής Σκηνής Ν. Κίου.

Εισιτήρια: 10€ γενική είσοδος και 7€ μειωμένη είσοδος (παιδικό 6-12χρ., μαθητικό, φοιτητικό, άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ)
Χορηγοί επικοινωνίας της παράστασης είναι : ΕΡΤ – Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 – ΕΡΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

* Την Τρίτη 20 Αυγούστου στο Λαογραφικό Μουσείο Νέας Κίου στις 21:00, στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΚΙΑΝΑ 2019 που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Ν. Κίου με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ, Μουσική Βραδιά με το μουσικό σχήμα ¨Ελληνικός Διπλός¨, που υπηρετεί την έντεχνη και ροκ ελληνική αλλά και ξένη μουσική σκηνή.

Δημήτρης Τότσικας (κιθάρα, φωνητικά), Γιώργος Ζαμάνης (τραγούδι), Βασιλική Μπουλμέτη (ακορντεόν), Χάρης Παπαβασιλείου (κιθάρα, μπουζούκι).

* Την Τετάρτη 21 Αυγούστου στην αυλή του Μορφωτικού συλλόγου στη Νέα Κίο στις 20:00, στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΚΙΑΝΑ 2019 που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Ν. Κίου με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ, η Ομάδα Κουκλοθεάτρου καλεί όλα τα παιδιά για ένα ταξίδι στο Χαρουμενοχώρι.
* Την Τετάρτη 21 Αυγούστου στην πλατεία Αγίου Πέτρου στις 21:00 η ΚΕΔΑΜ διοργανώνει Λαϊκή Βραδιά, με τους: Θεόφιλο Μετασίδη, Γιώργο Μουσταΐρα, Αλεξία Χιώτη, Γιάννη Χιώτη, Σπύρο Νενεκούμη.
Ελάτε να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε, διώχνοντας τις έγνοιες μακριά.

* Την Παρασκευή 23 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο Κιβερίου Αργολίδας και ώρα 20:30 θα προβληθεί η ταινία του Παναγιώτη Γιαννίτσου Πολιορκημένη Ελευθερία, με την υποστήριξη του Δήμου Άργους Μυκηνών και της ΚΕΔΑΜ, στο πλαίσιο του τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019 που διοργανώνει ο Α.Ο. Ερμής Κιβερίου.

Η ταινία αποτυπώνει με γλαφυρό τρόπο την Ελλάδα της κρίσης και τους ήρωες της καθημερινότητας που αντιστέκονται βασιζόμενοι στην πρωτοτυπία και τις δικές τους ιδέες, που αγωνίζονται καθημερινά τόσο για την δική τους πρόοδο, όσο και για την καλυτέρευση την κοινωνίας. Περίοπτη θέση καταλαμβάνει και το δικό μας καλοκαιρινό τουρνουά στο Κιβέρι Αργολίδας με τον Γιάννη Καρκαλάτο.

* Την Παρασκευή 23 Αυγούστου στην πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη στις 21:00, στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΚΙΑΝΑ 2019 που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Ν. Κίου με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ, το Χορευτικό Εργαστήρι παρουσιάζει τα Βυζαντινομελίσματα χορούς και τραγούδια από Σέρρες, Θάσο, Σάμο, Χίο και Κω.

* Το Σάββατο 24 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Άργους και ώρα 21:00 η ΚΕΔΑΜ παρουσιάζει τη νέα της παραγωγή μουσικοθεατρική παράσταση-αφιέρωμα στον ποιητή Μάνο Ελευθερίου Χρόνια σαν τριαντάφυλλα, βασισμένη στην ποιητική και λογοτεχνική του πορεία, κλείνοντας ένα χρόνο μετά το θάνατό του. Την καλλιτεχνική & μουσική επιμέλεια έχει η Λίνα Νικολακοπούλου, τη σκηνοθεσία – συντονισμό κάνει ο Γιάννης Σαρηγιάννης και στον κεντρικό ρόλο είναι ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και μαζί του η Μυρτώ Γκόνη και ο θίασος της Δημοτικής Θεατρικής Σκηνής Ν.Κίου.

Εισιτήρια: 10€ γενική είσοδος και 7€ μειωμένη είσοδος (παιδικό 6-12χρ., μαθητικό, φοιτητικό, άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ).

Χορηγοί επικοινωνίας της παράστασης είναι : ΕΡΤ – Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 – ΕΡΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

* Το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και την Δευτέρα 26 Αυγούστου στην αυλή της Οικίας Σιδερή Αρβανιτίδη (πλησίον Ι.Ν.Αγ.Ειρήνης Νέας Κίου) στις 20:30 η Θεατρική Ομάδα του Μορφωτικού Συλλόγου Ν. Κίου με την ευγενική υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ, θα παρουσιάσει την Αυλή των Θαυμάτων σε σκηνοθεσία της Μόνικα Έλενα Κολοκοτρώνη.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ
Πέτρος Διολίτσης

Περισσότερα Άρθρα

Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αργολίδας για την Τρίπολη

Από Τρίπολη για  Άργος, Ναύπλιο εκτελούνται τα εξής δρομολόγια: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 14:00 Από Ναύπλιο για Τρίπολη: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:45 – 16:30 Από Άργος για Τρίπολη:  Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 16:45

Μεσσήνη: Έκθεση με ιστορικές αφίσες του Νησιώτικου Καρναβαλιού

Μία νέα ιστορική καταγραφή του Νησιώτικου Καρναβαλιού επιδιώκει ο Δήμος Μεσσήνης, μέσα από την παρουσίαση αφισών περασμένων ετών σε ειδική έκθεση, στο Μουσείο Χαρακτικής «Τάκη Κατσουλίδη», η οποία θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 στις 11 π.μ. Οι ιστορικές αφίσες που έγιναν δωρεά στον Δήμο Μεσσήνης, προέρχονται από το προσωπικό αρχείο του Νίκου Ρούτση. […]