17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1821: ΔΡΟΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»: Πρώτη παρουσίαση του σεναρίου της ταινίας και του ενημερωτικού βίντεο του προγράμματος

Εκδήλωση του προγράμματος «ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1821: Δρόμοι Ελευθερίας» θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή, 22 Μαρτίου, στις 7.00 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο «Ν. Πολίτη» της Πανεπιστημιακής Σχολής Καλαμάτας. Κατά τη διάρκειά της θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του σεναρίου της ταινίας και του ενημερωτικού βίντεο του προγράμματος.

Το δε πρόγραμμα έχει ως εξής:
19.00 Καλωσόρισμα – Χαιρετισμοί
19.15 Παρουσίαση Δράσεων του προγράμματος, καθηγητής Ν. Ζαχαριάς, επιστημονικός υπεύθυνος – συντονιστής
19.30 Παρουσίαση σεναρίου της ταινίας του προγράμματος, Στ. Χαραλαμπόπουλος, σκηνοθέτης
19.45 Πρώτη προβολή του ενημερωτικού βίντεο του προγράμματος.

Να σημειωθεί πως το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) (κωδικός έργου:Τ1ΕΔΚ-05032).

Περισσότερα Άρθρα

Μαθήτρια από τη Νέα Κίο νικήτρια στο διαγωνισμό Ορθογραφίας και Γλώσσας

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 διεξήχθη στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης ο τελικός του διαγωνισμού Ορθογραφίας και Γλώσσας για μαθητές Γυμνασίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι επιτυχόντες στον προκριματικό διαγωνισμό της 9ης Φεβρουαρίου 2020 μαθητές από τους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου -ανάμεσα τους και δύο μαθήτριες της Β’ και Γ’ τάξης του Γυμνασίου Νέας Κίου – […]

Μεγάλη φωτιά σε φάρμα βοοειδών στο Κεφαλάρι (pics & vid)

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα σε φάρμα βοοειδών στην περιοχή του Κεφαλαρίου λίγο έξω από το Άργος. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις με οχήματα και άνδρες της πυροσβεστικής του Άργους αλλά και του Ναυπλίου. Οι φωτογραφίες  και το βίντεο αποτυπώνουν με τον πλέον “ζωντανό” τρόπο το μέγεθος της ζημιάς στις εγκαταστάσεις.