17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Καλοκαιρινό αντάμωμα των μελών του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ»

Μέσα σε μια παλιά-ειδυλιακή γειτονιά της Αθήνας «του Ψυρρή» που θυμίζει Ανάπλι το Δ.Σ. του Συλλόγου οργάνωσε καλοκαιρινό αντάμωμα των μελών του Συλλόγου την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 το μεσημέρι. Στην γνωστή ταβέρνα «στου Κορρέ» στην πλατεία Ψυρρή έγινε το καλοκαιρινό γλέντι των Αναπλιωτών της Αθήνας.

Αθρόα – μαζική προσέλευση όλων των ηλικιών των μελών του Συλλόγου συγκίνησε και εξέπληξε ευχάριστα το Δ.Σ. που για πρώτη φορά επιχειρεί παρόμοια εκδήλωση. Τα μέλη του Συλλόγου γέμισαν κυριολεκτικά την ταβέρνα του Κορρέ και απόλαυσαν φαγητό και ζωντανή μουσική με την ορχήστρα του καταστήματος. Το γλέντι κορυφώθηκε με χορό από πολλά μέλη με πρώτο τραγούδι το «Λαλούδι της Μονεβασιάς» που έκανε του Ναυπλιώτες να σηκωθούν για χορό και γλέντι. Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου με πλούσια δώρα προσφορά μόνον των καταστημάτων της Αθήνας.

 

Ο Πρόεδρος εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την παρουσία τους και την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους.

Την όμορφη αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και βουλευτής Β΄ Αθήνας Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου που έχει ιδιαίτερους δεσμούς με το Ναύπλιο, ο Βουλευτής Αργολίδος κ. Γιάννης Μανιάτης, ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ κ. Π. Χριστίδης, ο επανεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος του Δ. Αθηναίων κ. Χρ. Τεντόμας ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του εκλεγέντος Δημάρχου Αθηναίων κ. Μπακογιάννη, ο Γεν. Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Μ. Καλατζόπουλος, και πολλοί άλλοι Ναυπλιώτες επώνυμοι της Αθηναϊκής Κοινωνίας.

 

  Ο Σύλλογος συνεχίζει να δίνει δυναμικά το παρόν στην πρωτεύουσα.

Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων Κ. Κολόκας, Π. Βραχνού.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Άγριο ξέσπασμα Κανάκη κατά Τσίπρα: Το κάνει τελείως ξεδιάντροπα (Video)

Κατά του Αλέξη Τσίπρα ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Δευτέρας, στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα με αφορμή την πρόσφατη υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου. «Έχεις από τη μία έναν Πρωθυπουργό που ως άλλος Κορλεόνε κανονικά κανονίζει τα πράγματα, εξαγοράζει τους πάντες και τα πάντα… Ο Πρωθυπουργός που θα τελείωνε με το παλιό δεν έχει […]

Γιατί ψυχανάλυση, κύριε Γιωσαφάτ; / παρουσίαση του βιβλίου στην Τρίπολη

Ο Δήμος Τριπόλεως, οι Εκδόσεις Αρμός & το Βιβλιοπωλείο Χαρτί & Μελάνι σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Γιατί ψυχανάλυση, κύριε Γιωσαφάτ; την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 & ώρα 19:00 στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τριπόλεως Η Βίκυ Φλέσσα παρουσιάζει το βιβλίο της και συνομιλεί με το κοινό. Θα προηγηθεί μικρό μουσικό δρώμενο με τον τενόρο […]