18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Καρναβαλιστές και σόου με φωτιές το Σαββατόβραδο στο Άργος

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Αργείτικης Αποκριάς 2020 στο Δήμο Άργους Μυκηνών, η ΚΕΔΑΜ διοργανώνει:

-Στις 18:30, ¨ΠΟΔΑΡΑΤΗ¨ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ χωρίς άρματα!

Γνωρίστε τα φετινά ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ. Χορέψτε στους ρυθμούς της Μπάντας Κρουστών Quilombo και … κρατήστε την ανάσα σας γιατί… το Fire Show θα σας… κόψει την ανάσα!
Τα γκρουπ με την μπάντα & τους καρναβαλιστές και ώρα 18:20, θα συγκεντρωθούν στην οδό Γεν. Κολοκοτρώνη (από του Κουρουνιώτη τα παπούτσια μέχρι του Ανδρή).
Η πορεία είναι: από τη Γεν Κολοκοτρώνη που θα είναι συγκεντρωμένοι, ξεκινούν αντίστροφα προς την Κορίνθου – στο ύψος της Βας. Κων/νου στρίβουν δεξιά – στο ύψος του ¨εσώρουχα Τασσόπουλος¨ στρίβουν αριστερά & διασχύουν τον πεζόδρομο – στο ύψος της ¨ κάβα Βλογιάρη¨ στρίβουν αριστερά & διασχύουν την Καποδιστρίου – στο ύψος του 1ου Δημοτικού σχολείου στρίβουν αριστερά & διασχύουν τον πεζόδορμο της Δαναού – ανεβαίνουν το γεφυράκι & καταλήγουν στην εξέδρα στο ποτάμι (απέναντι από την εθνική τράπεζα).

Επάνω στην εξέδρα θα γίνει η παρουσίαση των καρναβαλικών ομάδων & όταν τελειώσουν θα γίνει το show με τις φωτιές.

* στις 20:00, κεντρική πλατεία στο ΑΡΓΟΣ. MASCHERARIS! Κυρίες ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ παγώνουν, παίζουν με το κοινό, χορεύουν ταραντέλα! Κύριοι τραγουδούν καντσονέτες!!!

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Ένας τύπος με μια σημαία, στην μέση της πλατείας

Αν δεν κρατάει ένα μπουρλότο στο χέρι νιώθει ότι δεν κάνει πολιτική. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως είναι έτσι από χαρακτήρα, ίσως διδάχθηκε μ’ αυτό τον τρόπο την πολιτική απ’ τα μικράτα του ή ενδέχεται να τον εντυπωσίασε τόσο πολύ η πολεμική περίοδος 2010-15 που είναι αδύνατο να την ξεπεράσει και να πάρει άλλο μονοπάτι. Γεγονός […]

Συλλήψεις στο Ναύπλιο

Συνελήφθησαν, σήμερα (2.6.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, τρεις (3) ημεδαποί, δύο (2) 20χρονοι και 21χρονος, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου. Συνελήφθη επίσης  χθες (1.6.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του […]