19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κατέρρευσε σοβάς στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματίας

Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί, εξαιτίας της υγρασίας , στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου και η εικόνα που παρουσιάζει είναι τριτοκοσμική.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μεγάλο μέρος της τοιχοποιίας κατέρρευσε με κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα ή θανάσιμο τραυματισμό.

Από θαύμα δεν συνέβη κάτι τέτοιο καθώς το γεγονός σημειώθηκε κατά τις πρωινές ώρες , δηλαδή κατά την ώρα εργασίας των υπαλλήλων και εξυπηρέτησης πολιτών και δικηγόρων.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση – διαμαρτυρία του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Κορίνθου και Περιφέρειας Πρωτοδικείου Κορίνθου:

Πηγή: korinthostv.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ομαδική έκθεση καλλιτεχνών στο Ναύπλιο 3 έως 31 Αυγούστου

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ διοργανώνουν ομαδική έκθεση από τις 3 έως τιςε 31 Αυγούστου 2020 στον πεζόδρομο Β. Κωνσταντίνου στο Ναύπλιο με τίτλο: “Ούτε που μας δόθηκε μια εξήγηση για το άρωμα των λουλουδιών” Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 3 Αυγούστου στις 20:00. Εκθέτουν: Βαγγέλης Ζερβόπουλος, Θανάσης Καλαντζής, Νίκος Λαμπρινός, Μάγδα Μάρα, Νίκος […]

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αρθρίτιδας

Η 12η Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αρθρίτιδας» το 1996, από τη Διεθνή Ένωση Ρευματολογίας και Αρθρίτιδας. Αρθρίτιδα είναι η φλεγμονή των αρθρώσεων που εκδηλώνεται με πόνο, δυσκαμψία, οίδημα, ερυθρότητα, καθώς και περιορισμό της κινητικότητας σε μια ή περισσότερες αρθρώσεις. Περισσότερες από 200 είναι οι ρευματικές παθήσεις και πλήττουν άτομα όλων των ηλικιών (ακόμα και […]